НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки: Биткойн (BTC) ще се срине до $10,000

13.11.2022 12:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки: Биткойн (BTC) ще се срине до $10,000

Авторът на книгата за лични финанси "Богат татко, Беден татко" Робърт Кийосаки сподели виждането си за сегашното положение на пазара след срива на FTX.

Според милионера, Биткойн го грози корекция до $10,000, но той не е притеснен, както сподели в Twitter на 11 ноември. Кийосаки разкритикува и Федералния резерв докато препоръчва златото и среброто като добри инвестиции в текущия климат.

[Да съм притеснен за Биткойн?] Не. Аз съм инвеститор в Биткойн, както съм инвеститор във физическо злато, сребро и недвижими имоти. Аз не съм ТЪРГОВЕЦ или флипър. Кога “БИТКОЙН” ще удари ново дъно, $10-12 хиляди долара? Ще се развълнувам, няма да се притесня. Залагам срещу Фед, Министерството на финансите, Байдън и залагам на злато, сребро и Биткойн.

Авторът е дългогодишен почитател на Биткойн, като и преди е препоръчвал актива за предстоящия икономически колапс. Според него трите актива, които предлагат убежище на инвеститорите в утежнената ситуация са златото, среброто и Биткойн.

Според Кийосаки икономическият срив ще бъде предизвикан от политиките на централните банки, както и нарастващата инфлация, която също е резултат от действията на централните банки.

Златото, среброто, Биткойн могат да защитят богатството… но не и доходите. Със срива на икономиката, фондовите пазари се сриват, пенсионните фондове се сриват и безработицата се покачва – страничният доход може да се окаже важен. Кой знае? Може би страничният ви бизнес може да се превърне в следващия Amazon или Биткойн. Пазете се. Бъдете нащрек.

Въпреки бичата позиция на Кийосаки по отношение на Биткойн, той смята, че дъното на цената на актива тепърва ще бъде ударено след кризата с ликвидността на крипто борсата FTX. След тези събития Биткойн проби нивото от $20,000, коригирайки се до около $16,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Пригответе се за още спадове – Артър Хейс


Продавачите продължиха да упражняват натиск върху Биткойн, за което свидетелства значителният отлив на капитал. 

Въпреки че Биткойн намери известно облекчение след лекия спад на инфлацията в САЩ, мечките все още се борят да поемат контрол. Както отразихме Джефри Тъкър, основател на Brownstone Institute, предположи, че Биткойн може да тества отново нивото от $10,000 като същевременно прогнозира, че мечият пазар може да продължи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 5 причини защо да очакваме Биткойн да се изстреля до $70,000 тази седмица

Алесандро Отавиани, един от водещите на подкаста Store of Bitcoin, наскоро очерта пет убедителни фактора зад прогнозата си за скок на цената на Биткойн (BTC) до $70,000 тази седмица.

20.05.2024 11:55 2 мин. четене

Биткойн инвеститорите приключиха с тегленето на печалби – какво следва

Известният крипто анализатор Уили Ву предполага, че Биткойн (BTC) е готов да започне нова възходяща тенденция след период на консолидация.

20.05.2024 11:02 1 мин. четене

Крипто кит инвестира над $100 милиона в Биткойн – оптимизма на пазарите се завръща

На фона на неотдавнашната волатилност на Биткойн крипто кит натрупа 1,590 BTC от топ крипто борсата Binance.

20.05.2024 10:00 1 мин. четене

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.