НАЧАЛО Алткойни

Ето колко от инвеститорите са на печалба от топ криптовалутите

27.04.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето колко от инвеститорите са на печалба от топ криптовалутите

Компанията за анализ на криптовалути Santiment оцени състоянието на рентабилността на инвеститорите, като се фокусира по-специално върху основните криптоактиви.

Чрез внимателно разглеждане на текущата цена спрямо цената на закупуване на активите в портфейлите, анализаторите определиха степента на предлагане, която е обект на контрол, и оцениха частта от предлагането, която понастоящем е в печелившо състояние.

Анализът на Santiment, съобразен със състоянието на пазра спрямо момента на изготвянето му, предполага, че значителният процент инвеститори в печалба означава, че значителен брой са придобили тези активи на сравнително по-ниски цени. Тази тенденция е особено ясно изразена по време на бичи пазарни фази като продължаващата от октомври насам при Биткойн, като често съвпада с показателите за “свръхпокупка“.

По-долу са представени пропорциите на предлагането в печалба за ключови криптовалути въз основа на констатациите на Santiment:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.