Home

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

24.06.2024 19:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

Дискусиите в социалните медии показват, че повечето потребители разглеждат това разпродаване като краткосрочна стратегия в отговор на засилващата се пазарна корекция. Сегашният спад на пазара се дължи на намаляването на институционалните покупки, особено след като цената на Биткойн спадна под $70,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена oт $61,195, което показва спад от 4.6% и поддържа относително по-добра позиция в сравнение с повечето алткойни. Общата пазарна капитализация е намаляла до $2.24 трилиона. Двуцифрените спадове в много области допълнително влошават пазарните нагласи. Ето пет криптовалути, които инвеститорите може да обмислят да продадат, за да избегнат краткосрочни загуби:

Dogecoin (DOGE)

Пазарните анализатори предлагат продажба на Dogecoin поради влошаващите се настроения. DOGE се понижи с над 4% за последните 24 часа. Седмичната търговия е спаднала с 11%, допринасяйки за по-широките загуби сред меме монетите. Към момента на писане на статията цената на DOGE е $0.1176.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu се срина с 14% през последната седмица, отразявайки отливите, наблюдавани при други меме криптовалути. Притежателите продават поради мечите пазарни условия, като цената към момента на писане на статията е $0.00001667. Дългосрочните показатели също са отрицателни, което прави SHIB една от криптовалутите, които трябва да се обмислят за продажба на фона на продължаващите загуби.

Solana (SOL)

Solana спадна с 3%, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $128.08, което е под множество нива на съпротива от най-високите стойности през първото тримесечие на 2024 г. Активът отбеляза 10% загуба през последната седмица и 23.6% спад през последния месец. Пазарната капитализация възлиза на $59 милиарда, което показва спад спрямо предишното му представяне.

Toncoin (TON)

Въпреки по-ранните печалби през тази година, Toncoin напоследък се сблъсква с мечи настроения. Към момента на писане на статията цената е $7.33, което представлява спад от 4.3% за последните 24 часа на фона на по-широкия натиск на крипто пазара. Алткойнът претърпя спад от 6.45% за последната седмица, но въпреки това търпи 17% ръст на месечна база.

Avalanche (AVAX)

Avalanche се понижи с 0.35% през последните 24 часа, търгувайки се на цена от $24.14. Въпреки нарастващите обеми на търговия, AVAX продължава низходящата си тенденция. Активът претърпя 14.5% загуба през последната седмица и 36% спад през последния месец, което се дължи на неотдавнашните изходящи потоци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.