НАЧАЛО Алткойни

Ето как изглежда алткойн портфолиото на крипто експерта Майкъл ван де Поуп

08.06.2024 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как изглежда алткойн портфолиото на крипто експерта Майкъл ван де Поуп

След като пренасочи фокуса си към алткойни преди месец, крипто експерта Майкъл ван де Поуп реши да обнови портфолиото си, като замени по-слабо представящите се криптовалути с потенциално по-доходоносни алтернативи.

Обсъждайки стратегията си в скорошен видеоклип в YouTube, ван де Поуп призна, че някои алткойни са изпитали затруднения след одобрението на SEC за спот Биткойн ETF. Той обаче идентифицира възможности за значителни печалби на пазара.

Сред криптовалутите, премахнати от портфолиото му, бяха Cosmos (ATOM) и Curve (CRV).

Въпреки признаването на силните им фундаменти, ван де Поуп отбеляза слабото им представяне, като ATOM претърпя корекция от близо 50%, а CRV е колеблив спрямо Биткойн и Polygon (MATIC).

За разлика от това, ван де Поуп подчерта обещаващи алтернативи като Sei (SEI) и Celestia (TIA). Тези монети, обясни той, претърпяха неуспехи след пускането на Биткойн ETF, но представляват значителен потенциал нагоре поради последните им корекции.

Като опитен търговец, ван де Поуп подчертава значението на задълбочените проучвания преди вземане на инвестиционни решения, подчертавайки рисковете и възможностите, присъщи на крипто пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.