НАЧАЛО Алткойни

Мениджърът на активи Franklin Templeton обмисля създаването на нов алткойн фонд

07.06.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мениджърът на активи Franklin Templeton обмисля създаването на нов алткойн фонд

Инвестиционният мениджър Franklin Templeton обмисля да стартира нов частен фонд, който да разкрие на институционалните инвеститори алткойни и да предложи възнаграждения за стейкинг, разширявайки обхвата си отвъд настоящите си фондове за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Компанията, която активно участва в крипто пространството, вече предлага няколко фонда, включително спот Биткойн ETF, стартиран през януари.

Въпреки че конкретните алткойни за новия фонд не са подробно описани, Franklin Templeton похвали растежа на мрежата Solana и визията на Анатолий Яковенко за децентрализираните блокчейн проекти.

Освен това мениджърът на активи поддържа спот Етериум ETF, който наскоро получи частично одобрение от SEC, с такса, определена на 0.19% в актуализираното си S-1 заявление.

Този фонд на стойност $357 милиона е първият регистриран в САЩ взаимен фонд, който използва публичен блокчейн за транзакции и собственост, улеснен от Zero Hash.

Взаимният фонд се отнася до инвестиционен фонд, който обединява пари от повече инвеститори за покупка на акции, облигации или други ценни книжа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.