НАЧАЛО Биткойн

Един от най-големите майнинг пулове спира тегленията на Биткойн и Етериум

септември 7, 2022 15:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един от най-големите майнинг пулове спира тегленията на Биткойн и Етериум

Poolin, един от най-големите пулове за добив на криптовалути в света, спира тегленето на Биткойн и Етериум от своя портфейл поради "проблеми с ликвидността".

„Както може би знаете, в момента портфейлът на Poolin е изправен пред някои проблеми с ликвидността поради неотдавнашните нарастващи искания за теглене. Но моля, бъдете сигурни, че всички активи на потребителите са в безопасност и нетната стойност на компанията е положителна“, заяви фирмата в съобщение от понеделник.

Компанията заяви, че „ще направи скрийншот на оставащите баланси в Биткойн (BTC) и Eтериум (ETH) в пула на 6 септември, за да изработи салдата“.

„Ежедневно добиваните монети след 6 септември ще бъдат изплащани нормално на ден. Другите монети не са засегнати. Подробностите за графика на изплащане на оставащите салда ще бъдат публикувани, когато бъдат определени детайлите“, продължава публикацията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ : Копаенето на Биткойн може да революционализира енергийната индустрия


Базираната в Пекин компания е сред последните фирми от бранша, които преустановиха тегленията поради проблеми с ликвидността на фона на тазгодишния спад на цените на криптоактивите. Заемодателите Voyager Digital и Vauld спряха тегленията през юли. Оттогава Voyager започна да възстановява част от достъпа на клиентите.

Poolin са добили шести по големина брой транзакционни блокове през последните 24 часа, според данни на BTC.com.

Poolin не обясниха изрично източника на проблемите с ликвидността, но CoinDesk отбеляза оплаквания за проблеми с тегленията в канала на услугата в Telegram. Съобщава се, че главният изпълнителен директор и основател на компанията Кевин Пан е повдигнал идеята за поемане на дълг, за да подкрепи финансите на компанията в публикация в социалните медии.

„Тегленето на средства от сметката на Poolin ще бъде спряно“, заяви фирмата. „Времето и плановете за възобновяване ще бъдат публикувани в рамките на 2 седмици. Моля, обърнете внимание: Pool Account е функция на портфейл, вградена в Pool. Редовният добив и директното изплащане от криптодобивния пул не са засегнати“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста.  Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, […]

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним „PlanB“ актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене

Биткойн: Ето какво стои зад възхода на BTC според Уили Ву

Анализаторът Уили Ву смята, че институциите могат да бъдат движещата сила зад неотдавнашното рали на Биткойн (BTC).

февруари 3, 2023 21:00 2 мин. четене