НАЧАЛО Други

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

Според нова публикация в блога на компанията, съдът е одобрил плана на крипто фирмата да възобнови достъпа до паричните наличности на клиентите още на 11 август.

Вчера съдът одобри предложението ни да възстановим достъпа до парични средства, държани в полза на клиентите на Voyager в Metropolitan Commercial Bank. Знаем колко е важно да имате достъп до парите си и с това одобрение скоро ще започнем да обработваме тегления на пари.

Очакваме да възобновим достъпа до приложението Voyager само за теглене на пари в брой от четвъртък, 11 август. Клиентите с пари в брой (щатски долари) по сметките си ще получат имейл с повече подробности, преди достъпът до теглене на пари в приложението да стане достъпен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сливането на Етериум може да тласне Биткойн нагоре – ето как


В началото на юли Voyager спря цялата търговия, депозити и тегления за клиентите, след като известен кредитополучател, криптохедж фондът Three Arrows Capital (3AC), не успя да върне заем на стойност стотици милиони долари.

Взехме трудното решение временно да спрем търговията, депозитите, тегленията и наградите за лоялност… Неуспехът на кредитополучателя Three Arrows Capital (3AC) да върне значителен заем от нас прави този път правилен.

Това решение, макар и далеч от оптималното, ще ни даде време да работим за укрепване на баланса си – необходимо условие за защита на активите и запазване на бъдещето на платформата Voyager, която изградихме заедно.

Voyager каза, че ще отнеме около пет до 10 работни дни, за да могат клиентите да получат средствата си, след като са подали своите заявки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене