НАЧАЛО Други

Dogecoin общността е оптимистична за придобиването на Twitter от Илон Мъск

октомври 8, 2022 18:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin общността е оптимистична за придобиването на Twitter от Илон Мъск

Общността на Dogecoin твърдо подкрепя решението на милиардера Илон Мъск да купи социалната медийна платформа Twitter още от началото.

Мъск в крайна сметка отстъпи и се съгласи да закупи Twitter на предварително договорената цена от $54.20 на акция. Ето защо общността на Dogecoin твърдо подкрепя това решение.

Плащания с Dogecoin в Twitter

Едно от нещата, с които Илон Мъск стана известен през последната година и половина, е любовта му към меме криптовалутата Dogecoin. Той постоянно повтаряше, че това е любимата му криптовалута, което предизвика масивен скок в цената на дигиталния актив през 2021 г.

През това време Мъск предложи и начини, по които меме монетата може да стане още по-ценна, а някои от тях бяха да се превърне в метод на плащане. Преди това милиардерът е прилагал плащания с DOGE за стоки на Tesla.

Dogecoin

Мъск също така беше заявил, че планира да добави DOGE като метод за плащане в Twitter. Подобен ход би увеличил обхвата на Dogecoin и на свой ред би тласнал цената нагоре. Ето защо общността на Dogecoin напълно подкрепя превземането на Twitter от страна на Илон.

Ще доведе ли това до промяна на цената на DOGE?

Няма съмнение, че сделката на Мъск с Twitter оказва значително влияние върху цената на Dogecoin. Милиардерът, който е привърженик на криптовалутите, на практика ще отговаря за една от най-големите платформи за крипто дискусии, за която е известно, че разколебава навиците на инвеститорите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Офлайн плащанията могат да станат реалност с Lightning мрежата


Дори след съобщението, че Мъск най-накрая се е съгласил да закупи платформата на предишната цена, цената на DOGE отбеляза значителен ръст в движението си. Във въпросния ден DOGE скочи с 10% веднага след появата на новината.

Очаква се цената на Dogecoin да реагира положително, когато окончателната сделка бъде потвърдена. Въпреки това Мъск все още не е направил публично повече изявления относно въвеждането на плащанията с DOGE в приложението.

Ако Мъск в крайна сметка закупи Twitter и приложи идеята си за абонаментна такса, която може да бъде заплатена с DOGE, може да се каже, че меме монетата ще отбележи сериозен възход, след като новината се разчуе.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Слабата политика на Русия може да се окаже пагубна за икономиката

Според доклад на Руския център за макроикономически анализи и краткосрочни прогнози руската икономика е изправена пред предизвикателства, свързани с времето, в което политиците полагат усилия за ограничаване на инфлацията и стабилизиране на рублата.

септември 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Ще издържи ли САЩ на икономическите заплахи?

Икономиката на САЩ се сблъска с предизвикателства през тази година и сега е изправена пред съвкупност от потенциални опасности, които могат да доведат до по-голяма несигурност.

септември 25, 2023 13:00 3 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Топ 4 предизвикателства пред разширяването на БРИКС

През последните години се наблюдава засилване на геополитическото напрежение, което води до намаляване на усилията за сътрудничество, особено между големите държави.

септември 25, 2023 9:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.