Home

Dogecoin общността е оптимистична за придобиването на Twitter от Илон Мъск

08.10.2022 18:47 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin общността е оптимистична за придобиването на Twitter от Илон Мъск

Общността на Dogecoin твърдо подкрепя решението на милиардера Илон Мъск да купи социалната медийна платформа Twitter още от началото.

Мъск в крайна сметка отстъпи и се съгласи да закупи Twitter на предварително договорената цена от $54.20 на акция. Ето защо общността на Dogecoin твърдо подкрепя това решение.

Плащания с Dogecoin в Twitter

Едно от нещата, с които Илон Мъск стана известен през последната година и половина, е любовта му към меме криптовалутата Dogecoin. Той постоянно повтаряше, че това е любимата му криптовалута, което предизвика масивен скок в цената на дигиталния актив през 2021 г.

През това време Мъск предложи и начини, по които меме монетата може да стане още по-ценна, а някои от тях бяха да се превърне в метод на плащане. Преди това милиардерът е прилагал плащания с DOGE за стоки на Tesla.

Dogecoin

Мъск също така беше заявил, че планира да добави DOGE като метод за плащане в Twitter. Подобен ход би увеличил обхвата на Dogecoin и на свой ред би тласнал цената нагоре. Ето защо общността на Dogecoin напълно подкрепя превземането на Twitter от страна на Илон.

Ще доведе ли това до промяна на цената на DOGE?

Няма съмнение, че сделката на Мъск с Twitter оказва значително влияние върху цената на Dogecoin. Милиардерът, който е привърженик на криптовалутите, на практика ще отговаря за една от най-големите платформи за крипто дискусии, за която е известно, че разколебава навиците на инвеститорите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Офлайн плащанията могат да станат реалност с Lightning мрежата


Дори след съобщението, че Мъск най-накрая се е съгласил да закупи платформата на предишната цена, цената на DOGE отбеляза значителен ръст в движението си. Във въпросния ден DOGE скочи с 10% веднага след появата на новината.

Очаква се цената на Dogecoin да реагира положително, когато окончателната сделка бъде потвърдена. Въпреки това Мъск все още не е направил публично повече изявления относно въвеждането на плащанията с DOGE в приложението.

Ако Мъск в крайна сметка закупи Twitter и приложи идеята си за абонаментна такса, която може да бъде заплатена с DOGE, може да се каже, че меме монетата ще отбележи сериозен възход, след като новината се разчуе.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.