НАЧАЛО Други

Dogecoin общността е оптимистична за придобиването на Twitter от Илон Мъск

октомври 8, 2022 18:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin общността е оптимистична за придобиването на Twitter от Илон Мъск

Общността на Dogecoin твърдо подкрепя решението на милиардера Илон Мъск да купи социалната медийна платформа Twitter още от началото.

Мъск в крайна сметка отстъпи и се съгласи да закупи Twitter на предварително договорената цена от $54.20 на акция. Ето защо общността на Dogecoin твърдо подкрепя това решение.

Плащания с Dogecoin в Twitter

Едно от нещата, с които Илон Мъск стана известен през последната година и половина, е любовта му към меме криптовалутата Dogecoin. Той постоянно повтаряше, че това е любимата му криптовалута, което предизвика масивен скок в цената на дигиталния актив през 2021 г.

През това време Мъск предложи и начини, по които меме монетата може да стане още по-ценна, а някои от тях бяха да се превърне в метод на плащане. Преди това милиардерът е прилагал плащания с DOGE за стоки на Tesla.

Dogecoin

Мъск също така беше заявил, че планира да добави DOGE като метод за плащане в Twitter. Подобен ход би увеличил обхвата на Dogecoin и на свой ред би тласнал цената нагоре. Ето защо общността на Dogecoin напълно подкрепя превземането на Twitter от страна на Илон.

Ще доведе ли това до промяна на цената на DOGE?

Няма съмнение, че сделката на Мъск с Twitter оказва значително влияние върху цената на Dogecoin. Милиардерът, който е привърженик на криптовалутите, на практика ще отговаря за една от най-големите платформи за крипто дискусии, за която е известно, че разколебава навиците на инвеститорите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Офлайн плащанията могат да станат реалност с Lightning мрежата


Дори след съобщението, че Мъск най-накрая се е съгласил да закупи платформата на предишната цена, цената на DOGE отбеляза значителен ръст в движението си. Във въпросния ден DOGE скочи с 10% веднага след появата на новината.

Очаква се цената на Dogecoin да реагира положително, когато окончателната сделка бъде потвърдена. Въпреки това Мъск все още не е направил публично повече изявления относно въвеждането на плащанията с DOGE в приложението.

Ако Мъск в крайна сметка закупи Twitter и приложи идеята си за абонаментна такса, която може да бъде заплатена с DOGE, може да се каже, че меме монетата ще отбележи сериозен възход, след като новината се разчуе.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене