НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin може да бъде прехвърлен безплатно на Cardano – Ч. Хоскинсън

октомври 29, 2022 20:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin може да бъде прехвърлен безплатно на Cardano – Ч. Хоскинсън

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че Dogecoin трябва да стане странична верига на Cardano и е готов да помогне на меме токена да мигрира безплатно.

Чарлз Хоскинсън направи това изявление в отговор на туит с въпрос какво ще се случи с Dogecoin, след като Илон Мъск купи социалната мрежа Twitter.

Според Хоскинсън има вероятност DOGE да се слее с Twitter. На въпроса дали меме токена ще бъде преобразуван в мрежа за доказателство за залог (PoS), той отговори:

[Dogecoin] трябва да бъде странична верига на Cardano. Бих направил миграцията безплатно.  Дори бих добавил смарт договори.

Това изявление съответства на по-ранните му възгледи, че Cardano ще бъде блокчейн мрежа с няколко странични вериги, които ще се свързват с нея.

Спекулации с Dogecoin, след като Илон Мъск купи Twitter

Илон Мъск беше до голяма степен отговорен за възхода на меме криптовалутата, след като я популяризира в няколко туита. Той също така я превърна в средство за обмен на стоки на Tesla.

Преди да закупи Twitter, имаше съобщения, че Илон Мъск планира да подкрепи прилагането на Dogecoin в социалната медия. Спекулациите около потенциалната интеграция се увеличават с придобиването на фирмата от негова страна.

Въпреки че главният изпълнителен директор на Tesla вече е направил няколко промени в Twitter, той все още не е обявил действителните си планове за платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 3 алткойна за ноември 2022 г.


Технологичният блогър Джейн Манчун Уонг също така твърди, че Twitter работи по прототип на портфейл, който поддържа депозити и тегления на криптовалути.

Ценово представяне на DOGE

Откакто Илон Мъск пое контрола върху Twitter, цената на Dogecoin скочи като за последните седем дни регистрира ръст от невероятните 125% и се търгува на цена от $0.13 към момента на публикуване. Бичият подем при DOGE се основава на очакването какво ще направи Мъск с Dogecoin сега, когато има контрол над Twitter.

Обемът на търговията с DOGE през последните 24 часа е $5.8 милиарда, което показва, че в момента много търговци купуват актива. Сегашният възход изтласка токена обратно в топ 10 на криптовалутите по пазарна капитализация.

Междувременно Cardano ADA също се повиши с 6.2% през последните 24 часа и с 22% през последните седем дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене