НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 алткойна за ноември 2022 г.

октомври 28, 2022 10:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 алткойна за ноември 2022 г.

Етериум е един от най-добрите алткойни, който трябва да се следи.Chiliz (CHZ) и Filecoin (FIL) също заслужават внимание, особено сега.

Етериум (ETH)

На 21 септември и 13 октомври цената на ETH отскочи от хоризонталната зона на подкрепа на $1,270. Вторият отскок създаде много дълъг долен фитил, който се счита за признак на натиск от страна на купувачите.

Оттогава насам цената на алткойна се увеличава и ускори темпа си на нарастване на 23 октомври. Два дни по-късно алткойнът излезе от низходящия паралелен канал, който преди това беше в сила от 14 август. Пробивът от такава дългосрочна структура обикновено води до устойчиво възходящо движение за цената на ETH.

Освен това индикаторите за технически анализ подкрепят пробива. Дневният RSI също проби от низходящата си линия на съпротива (зелено) и премина над 50. И двете са признаци, свързани с бичи тенденции.

Сега цената е изправена пред $1,780, Това е хоризонтална зона на съпротива. Ако цената на Етериум успее да се придвижи над нея, темпът на нарастване може значително да се ускори, като тласне актива доста над $2,000.

От друга страна, дневно затваряне под зоната на подкрепа от $1,270 ще обезсили бичата прогноза за цената на Етериум.

Обемите на търговия се върнаха до нивата от средата на септември, когато активът се търгуваше около $1,470. Броят адреси също се увеличава стремглаво, като трендът е устойчив в последната година.

eth chart

Filecoin (FIL)

От 1 август цената на FIL се понижаваше под низходящата линия на съпротива. Низходящото движение доведе до дъно от $4.73 на 13 октомври.

От началото на септември дневният RSI генерира бича дивергенция. Това доведе до възходящо движение и цената на Filecoin проби линията на 22 октомври. Оттогава насам тя се увеличава.

Ако възходящото движение продължи, основната зона на съпротива ще е около $6.5.

Срещата на върха на Lotus, която ще отговори на въпроси относно пътната карта на Filecoin, проекта Lotus и екипа, който стои зад него, ще се проведе на 2 ноември. Вълнението около събитието може да има положителен ефект върху цената на FIL и да подпомогне потенциалния пробив над $6.5.

Над това ниво липсва ясна съпротива. В резултат на това, ако цената на алткойна успее да пробие съпротивата, тя би могла да нарасне чак до $11.

Тъй като пробивът започна след дъното от $4.73, понижение под това ниво би обезсилило бичата теза за пробива и би отвело алткойна към нови исторически дъна.

filecoin

Chiliz (CHZ)

CHZ е голям алткойни, който се движи нагоре, откакто създаде дълъг фитил на 13 октомври, като в този процес потвърди зоната на подкрепа от $0.16.

Малко след това цената на алткойна се откъсна от низходящата линия на съпротива и стигна локален връх от $0.21.

Въпреки това бичият обрат все още не е потвърден. Причината за това е, че дневният RSI не е пробил от трендлинията си на меча дивергенция и е под 50. Освен това цената на CHZ е намаляла през последните 24 часа. Ако дневният RSI пробие от мечата си тренд линия и намери подкрепа над 50, това ще потвърди, че корекцията вероятно е завършена.

Тъй като все още е възможно понижението да е било само първа част от корекцията, за да се обезсили бичата хипотеза за този алткойн, е необходим спад под дъното от юни от $0.081.

Chilliz се движи по низходяща траектория от края на септември, като в началото на месеца започнахме да виждаме значителен спад във волатилността на актива.

chilliz

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.