НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin изпревари конкурента си Шиба Ину, тъй като инвеститорите виждат печалби

март 19, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin изпревари конкурента си Шиба Ину, тъй като инвеститорите виждат печалби

Компания за блокчейн анализи наскоро съобщи, че повечето инвеститори, които притежават Dogecoin (DOGE), са реализирали печалба.

Същото обаче не може да се каже за инвестиралите в Шиба ину (SHIB), които се борят да видят печалби.

Според данните на IntoTheBlock – 56% от DOGE инвеститорите са направили печеливши инвестиции, 34% в момента изпитват загуби, а 10% нито са загубили, нито спечелили. От друга страна, само 29% от SHIB инвеститорите имат печеливши инвестиции, докато 67% са на загуба.

Към момента на писане на статията DOGE се търгува на цена от около $0.075, което представлява спад от над 24% от най-високата му стойност от $0.099 по-рано през 2023 г. По подобен начин към момента SHIB се търгува за около $0.000011, което представлява спад от над 31% спрямо високата му стойност от $0.000016 през 2023 г.

Неотдавна екосистемата на Шиба Ину пусна в бета версия своя дългоочакван проект Shibarium – решение за мащабиране от втори слой, изградено върху платформата за смарт договори Етериум (ETH), подобно на Polygon (MATIC).

Когато бета тестът приключи, Bone ShibaSwap (BONE) ще бъде управленският токен за новата екосистема, а потребителите ще трябва да плащат такси за газ, използвайки дигиталния актив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Инвеститорите прибират печалби, след като активът се покачи над $27,000


Въпреки това “Kusama”, разработчикът, който стои зад Shibarium, издаде предупреждение, в което се посочва, че монетите в бета формата на Shibarium не са истински. В резултат на това потребителите не трябва да харчат своите SHIB, опитвайки се да ги натрупат.

Shibarium беше обявен за първи път през май 2021 г. и имаше за цел да даде възможност на разработчиците да създават високо мащабируеми и рентабилни приложения. Макар Kusama да заяви, че фазата на бета тестване ще отнеме около два месеца, периодът на тестване може да продължи до юли.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене