НАЧАЛО Блокчейн

DogeChain спира работа – потребителите трябва да изтеглят своите средства до юни

04.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DogeChain спира работа – потребителите трябва да изтеглят своите средства до юни

DogeChain, основна платформа в екосистемата на Dogecoin, обяви предстоящото си закриване, насрочено за 1 юни 2024 г.

Отвъд обикновената платформа за транзакции, DogeChain е център за Dogecoin ентусиастите, улеснявайки не само съхранението и прехвърлянето на DOGE токени, но и служейки като портал към различни децентрализирани приложения и услуги.

Затварянето му бележи края на една ера, сигнализирайки за ключов момент за потребителите да се адаптират към развиващите се тенденции в пейзажа на криптовалутите.

През годините DogeChain изигра решаваща роля в насърчаването на приемането и използването на Dogecoin, допринасяйки за неговото широко разпознаване и приемане.

Със своята новаторска инфраструктура, изградена върху Етериум виртуалната машина (EVM) и захранвана от Polygon (MATIC), DogeChain е инструмент за подобряване на мащабируемостта и ефективността на транзакциите с DOGE.

Освен това, чрез предоставяне на достъп до решения за мащабиране от втори слой, платформата даде възможност за безпроблемна интеграция с нововъзникващи технологии като NFT, децентрализирано финансиране (DeFi) и платформи за игри, базирани на блокчейн.

Докато DogeChain се подготвя да приключи операциите си, потребителите размишляват върху приноса му към екосистемата на Dogecoin, докато се подготвят за следващата глава от пътуването на дигиталната валута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Световната банка стартира нова блокчейн инициатива

Световната банка, официално известна като Международната банка за възстановяване и развитие (МБВР), въведе дигитална облигация в CHF. Тази облигация ще използва DLT за сетълменти в швейцарски франкове.

20.05.2024 9:30 2 мин. четене

БРИКС прогресивно интегрира свои собствени финансови системи

Иранският посланик в Русия, Казем Джалали, подчерта активното участие на Иран в усилията за сътрудничество с Русия в рамките на БРИКС по време на неотдавнашна пресконференция, проведена на 16 май.

20.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да привлече милиарди долари към крипто пазарите

В неотдавнашно изявление главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин подчерта значителен, но до голяма степен пренебрегван катализатор на крипто пазара.

20.05.2024 7:00 2 мин. четене

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.