НАЧАЛО Алткойни

OKX добавя нова криптовалута към своята спот платформа

03.05.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OKX добавя нова криптовалута към своята спот платформа

OKX, позната крипто борса и технологична фирма Web3, представи планове за добавяне на токена ZERO на ZeroLend към спот пазара.

В официално съобщение от днес OKX обяви намерението си да листне токена за управление и комунални услуги на ZeroLend, ZERO, на спот пазара. Това решение има за цел да разшири възможностите за търговия за своите потребители и да подобри предложенията на платформата.

Според информацията депозитите за токена ZERO са достъпни от днес, 11:00 ч. българско време. Спот търговията за двойката ZERO/USDT е планирана да започне в 11:00 часа на 6 май, предоставяйки на потребителите на платформата възможността да участват в търговски дейности, включващи двойката ZERO/USDT.

С включването на ZERO в своята платформа OKX цели да рационализира достъпа до екосистемата на ZeroLend и да допринесе за развитието на сектора на децентрализираното финансиране (DeFi), като предостави на потребителите достъп до авангардни проекти и активи.

ZeroLend, призната за един от бързо разрастващите се многоверижни протоколи за кредитиране, се фокусира върху няколко ключови области, като например ликвидни токени за възстановяване (LRT), реални активи (RWA), поверителност и абстракция на сметките.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.