НАЧАЛО Други

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

03.05.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

Дорси поясни, че през 2022 г. екипът за управление на инженерните рискове за регулаторното съответствие на компанията проактивно е проучвал потенциалните заплахи, което е довело до задълбочен преглед на транзакциите, потенциално свързани със санкционирани държави.

Тези транзакции са били доброволно докладвани на Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC), а Block Inc. е получила писмо за липса на действие от OFAC, което сочи, че към онзи момент не е било необходимо допълнително разследване.

Дорси изтъкна стабилната контролна среда на Block Inc. Това включва използването на водещи фирми за блокчейн анализи за проверка на транзакциите в реално време и поддържане на строги ограничения за тегленията на Биткойн във веригата, за да се предотвратят незаконни дейности.

Той подчерта ангажимента на компанията към спазването на правилата, заявявайки че е от основно значение за техните операции и те непрекъснато подобряват политиката си на регулаторно съответствие въз основа на различни входящи данни, включително самостоятелно установени проблеми, одити и регулаторни насоки. Освен това Block Inc. поддържа култура на прозрачност, при която служителите се насърчават да повдигат въпроси по различни канали, включително гореща линия за подаване на сигнали за нередности.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.