НАЧАЛО Други

Крипто борсата Crypto.com достигна 100 милиона потребители по целия свят

07.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Crypto.com достигна 100 милиона потребители по целия свят

На 6 май 2024 г. Crypto.com, известна крипто борса, гордо обяви, че е надхвърлила 100 милиона потребители в световен мащаб.

Това постижение бележи значителен етап за компанията, която е създадена през 2016 г. и последователно поддържа водеща позиция в индустрията по отношение на спазването на нормативните изисквания, сигурността и поверителността.

Съобщението следва скорошното пускане на филма на бранда на Crypto.com, озаглавен „Неизбежно“, съсредоточен върху темата „Съдбата обича смелите“. Интересно е, че ръстът на потребителската база на Crypto.com непрекъснато се покачва и наскоро борсата обяви разширание на партньорството си с Formula 1.

Крис Маршлек, главен изпълнителен директор на Crypto.com, коментира важния етап:

Чрез стратегическо позициониране на бранда ни посредством завладяващи кампании и въздействащи партньорства, Crypto.com се превърна в марка..

Маршлек заяви още:

Това, с което се гордея най-много, обаче, е фактът, че постигнахме значим етап – надхвърлихме 100 милиона потребители, като едновременно с това създадохме най-широко регулираната платформа в бранша чрез лидерството си в глобалните лицензи и регистрации. Това постижение не бе постигнато с преки пътища; то бе резултат от колективни екипни усилия и ние оставаме ангажирани с по-нататъшния растеж за следващите 100 милиона потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Изкуственият интелект се оказа по-добър във финансовите прогнози от хората

Ново проучване установи, че GPT-4 на OpenAI превъзхожда човешките възможности за анализ на финансови отчети и изготвяне на прогнози.

30.05.2024 9:30 2 мин. четене

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.