НАЧАЛО Други

Крипто борсата Crypto.com разширява партньорството си с Формула 1

06.05.2024 20:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Crypto.com разширява партньорството си с Формула 1

Crypto.com, водеща борса в сферата на дигиталните валути, се подготвя да засили рекламните си усилия в спортната сфера и по конкретно Формула 1, за да засили глобалната си разпознаваемост.

Платформата за търговия, известна със стратегическите си маркетингови ходове, планира да засили фокуса си върху спорта като средство за привличане нова аудитория в индустрията.

Според главния маркетинг директор на Crypto.com, Стивън Калифовиц, компанията е постигнала забележителен успех с този подход, като в рамките на няколко месеца е станала свидетел на рязко увеличаване на броя на потребителите от 80 на 100 милиона.

Навлизането на Crypto.com в дигиталното рекламно пространство датира от 2021 г., когато компанията си осигури многогодишна сделка за преименуване на „Стейпълс Център“ на „Crypto.com Арена“. Оттогава насам компанията постигна значителни успехи, като стана основен спонсор на Crypto.com Miami Grand Prix на Формула 1 – спонсорство на стойност $10 милиона за 10 години и други.

Въпреки големите инвестиции Crypto.com остава ангажиран с разширяването на рекламните си начинания. Неотдавна компанията направи фурор, като включи американската музикална икона Еминем в реклама на Crypto.com.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.