НАЧАЛО Други

Чанпен Джао изяви желание да се присъедини към борда на Twitter

ноември 3, 2022 16:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао изяви желание да се присъедини към борда на Twitter

Чанпенг Джао - главният изпълнителен директор на Binance заяви, че има желание да се присъедини към борда на директорите на Twitter, ако бъде поканен от новия собственик на платформата Илон Мъск.

Наскоро Binance вложиха $500 милиона в Twitter. Криптоборсата беше сред многото външни инвеститори. Сред тях са държавния инвестиционен фонд на Катар, фирмата за рисков капитал Sequoia и Fidelity, които менажират над $4.5 трилиона.

По повод приключването на сделката Джао заяви, че Binance планира да играе роля в обединяването на социалните медии и Web3, за да разшири използването и приемането на крипто и блокчейн технологията.

Говорител на борсата потвърди информацията на Чанпен Джао като заяви, че компанията ще създаде екип, който да подпомогне използването на блокчейн технологията от страна на Twitter. Също така според Джао интеграцията ще бъде лесна.

Главният изпълнителен директор на крипто борсата сподели, че Binance е миноритарен инвеститор в Twitter и осъзнава, че Мъск е зает и ще изчака по-подробен план за това как платформата на социалната медия може да използва блокчейн и крипто по-пълноценно. Според него назначаването в компанията не е приоритет на Мъск в момента. Джао би се присъединил към борда под формата на услуга, а не защото има огромно желание.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор


От Twitter наскоро обявиха, че разширяват пилотната програма, наречена NFT Tweet Tiles, до тестова група, която може да експериментира с публикуването на NFT, регистрирани на няколко борси, включително Dapper Labs, Magic Eden и Rarible. Потребителите ще могат да кликнат върху туитнатите NFT и след това да ги закупят от съответната борса.

Всякакви стъпки предприети в посока крипто и блокчейн от страна на Twitter биха могли до доведат до по-широко приемане на сектора сред потребителите на платформата.

Много любители на криптовалути и NFT често използват платформата за обсъждане на пазарните движения и популяризиране на нови дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене