НАЧАЛО Други

Чанпен Джао изяви желание да се присъедини към борда на Twitter

ноември 3, 2022 16:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао изяви желание да се присъедини към борда на Twitter

Чанпенг Джао - главният изпълнителен директор на Binance заяви, че има желание да се присъедини към борда на директорите на Twitter, ако бъде поканен от новия собственик на платформата Илон Мъск.

Наскоро Binance вложиха $500 милиона в Twitter. Криптоборсата беше сред многото външни инвеститори. Сред тях са държавния инвестиционен фонд на Катар, фирмата за рисков капитал Sequoia и Fidelity, които менажират над $4.5 трилиона.

По повод приключването на сделката Джао заяви, че Binance планира да играе роля в обединяването на социалните медии и Web3, за да разшири използването и приемането на крипто и блокчейн технологията.

Говорител на борсата потвърди информацията на Чанпен Джао като заяви, че компанията ще създаде екип, който да подпомогне използването на блокчейн технологията от страна на Twitter. Също така според Джао интеграцията ще бъде лесна.

Главният изпълнителен директор на крипто борсата сподели, че Binance е миноритарен инвеститор в Twitter и осъзнава, че Мъск е зает и ще изчака по-подробен план за това как платформата на социалната медия може да използва блокчейн и крипто по-пълноценно. Според него назначаването в компанията не е приоритет на Мъск в момента. Джао би се присъединил към борда под формата на услуга, а не защото има огромно желание.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор


От Twitter наскоро обявиха, че разширяват пилотната програма, наречена NFT Tweet Tiles, до тестова група, която може да експериментира с публикуването на NFT, регистрирани на няколко борси, включително Dapper Labs, Magic Eden и Rarible. Потребителите ще могат да кликнат върху туитнатите NFT и след това да ги закупят от съответната борса.

Всякакви стъпки предприети в посока крипто и блокчейн от страна на Twitter биха могли до доведат до по-широко приемане на сектора сред потребителите на платформата.

Много любители на криптовалути и NFT често използват платформата за обсъждане на пазарните движения и популяризиране на нови дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Санкциите на Запада срещу Русия укрепват търговията в алианса

Санкциите, наложени на Русия от Америка, след нахлуването ѝ в Украйна, изглежда имат непредвидени последици.

юни 7, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия намалява производството на петрол и газ

Суровият петрол и природният газ се възстановиха по-рано днес, след като Саудитска Арабия обяви значително намаляване на производството с един милион барела на ден по време на неотдавнашната среща на върха на ОПЕК+.

юни 7, 2023 6:00 3 мин. четене

SEC иска да замрази активите на Binance.US

На 6 юни Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе правна стъпка, като подаде молба за издаване на ограничителна заповед срещу Binance.US.

юни 7, 2023 5:00 1 мин. четене

Крипто гигантите се възползват от възможността на фона на съдебното дело срещу Binance

Неотдавна се появиха важни новини, свързани със съдебния иск на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Binance за предполагаеми нарушения на законите за ценните книжа.

юни 6, 2023 17:17 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.