НАЧАЛО Други

Binance иска да помогне на Илон Мъск за Twitter

ноември 1, 2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance иска да помогне на Илон Мъск за Twitter

Главният изпълнителен директор на най-голямата крипто борса в света каза, че иска да помогне на Twitter да премине към следващата фаза на интернет.

В ново интервю за Squawk Box на CNBC главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао каза, че инвестицията на компанията му в размер на $500 милиона в поглъщането на Twitter от Илон Мъск е в интерес на свободата на словото.

Сделката беше подготвена преди няколко месеца… Илон [първо искаше да купи платформата, след това не искаше], но ние не сме променили позициите си. Има много причини да подкрепим сделката. Twitter е глобална платформа за свобода на словото, което е изключително важно. Искаме да подкрепяме силни предприемачи. Илон Мъск е много силен предприемач. Twitter е инструмент, който аз лично използвам много интензивно, така че искаме да сме сигурни, че криптовалутите имат място на масата, когато става въпрос за свобода на словото.

[…] Искаме да включим Twitter в Web3, когато са готови. Искаме да помогнем за решаването на тези непосредствени проблеми като например, както споменахте по-рано, таксуването на членство и т.н., което може да се направи много лесно, в световен мащаб, като се използва криптовалута като средство за плащане.

Миналата седмица Мъск пое контрола на Twitter след като подписа сделка на стойност $44 милиарда, по която се работеше през по-голямата част от 2022 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн се позиционира за над 50% скок, твърди анализатор


Според доклад на Reuters от миналата седмица Binance разглежда различни свързани с криптовалутите решения на някои от недостатъците на Twitter, включително спам ботове – проблем, който почти принуди главния изпълнителен директор на Tesla да се откаже от сделката.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене