НАЧАЛО Алткойни

Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор

02.11.2022 12:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор

Трейдърът, който точно определи тазгодишния срив на крипто пазара, предупреждава за нови спадове през този месец.

Псевдонимният трейдър, известен като “Capo”, сподели в Twitter, че няколко пазарни условия сочат към срив на цените през ноември за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други алткойни.

Той каза, че индексът на щатския долар (DXY) дава бичи сигнал, а S&P 500 (SPX) среща съпротива – и двата ключови сигнала за крипто мечи пазар. 

Според Capo алткойните са преживели изкуствени възходящи импулси, които може и да не са устойчиви.

Актуализация на пазара. DXY е бичи. SPX е на ключова съпротива и показва мечи признаци. BTC и ETH формират връх. Повечето алткойни са имали подвеждащи скоци (някои все още биха могли да имат). Защитете печалбите си. Нови дъна са вероятни през ноември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Поглеждайки към Биткойн, анализаторът прогнозира спад под подкрепата от $20,000, преди да спадне до $14,000 този месец. Той каза, че спадът може да настъпи, след като Биткойн достигне връх този месец от $21,000. Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $20,430.

Очаквам нещо подобно. Потенциален последен тласък към $21,000 за троен връх, завършващ с диагонал, който да хване в капан дългите позиции. Мечото потвърждение е пробивът на клина, а крайното потвърждение – обръщане на S/R (подкрепа/съпротива) на нивото от $20,000. Основна цел след мечото потвърждение: $14,000.

След това Capo прогнозира, че ETH ще се понижи до ценовия диапазон от $700 до $800, като ще спадне от най-високата си стойност от около $1,600. Към момента на писане на статията цената на Етериум се движи около $1,560.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Цената на Биткойн вероятно ще спадне след халвинга – JPMorgan

Според неотдавнашен изследователски доклад на JPMorgan предстоящото намаляване на възнаграждението от добив на Биткойн наполовина се очаква да има негативно отражение върху пазара на криптовалути.

19.04.2024 6:00 2 мин. четене

Неактивен инвеститор изненадващо разпродаде милиони в Етериум

В резултат на значителна промяна в екосистемата на Етериум участник от ранните етапи на първоначалното предлагане на монети (ICO) наскоро извърши значителна продажба, привличайки вниманието на цялата криптовалутна общност.

18.04.2024 20:00 1 мин. четене

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.