НАЧАЛО Алткойни

Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор

ноември 2, 2022 12:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор

Трейдърът, който точно определи тазгодишния срив на крипто пазара, предупреждава за нови спадове през този месец.

Псевдонимният трейдър, известен като „Capo“, сподели в Twitter, че няколко пазарни условия сочат към срив на цените през ноември за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други алткойни.

Той каза, че индексът на щатския долар (DXY) дава бичи сигнал, а S&P 500 (SPX) среща съпротива – и двата ключови сигнала за крипто мечи пазар. 

Според Capo алткойните са преживели изкуствени възходящи импулси, които може и да не са устойчиви.

Актуализация на пазара. DXY е бичи. SPX е на ключова съпротива и показва мечи признаци. BTC и ETH формират връх. Повечето алткойни са имали подвеждащи скоци (някои все още биха могли да имат). Защитете печалбите си. Нови дъна са вероятни през ноември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Поглеждайки към Биткойн, анализаторът прогнозира спад под подкрепата от $20,000, преди да спадне до $14,000 този месец. Той каза, че спадът може да настъпи, след като Биткойн достигне връх този месец от $21,000. Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $20,430.

Очаквам нещо подобно. Потенциален последен тласък към $21,000 за троен връх, завършващ с диагонал, който да хване в капан дългите позиции. Мечото потвърждение е пробивът на клина, а крайното потвърждение – обръщане на S/R (подкрепа/съпротива) на нивото от $20,000. Основна цел след мечото потвърждение: $14,000.

След това Capo прогнозира, че ETH ще се понижи до ценовия диапазон от $700 до $800, като ще спадне от най-високата си стойност от около $1,600. Към момента на писане на статията цената на Етериум се движи около $1,560.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

С края на януари инвеститорите започват да проявяват признаци на алчност към криптовалутите, каквито не са наблюдавани от повече от година, по данни на Coinglass.

януари 31, 2023 7:01 2 мин. четене

Биткойн: „Очаква ни дълга година“, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене