НАЧАЛО Биткойн

Цените на алткойните ще се изстрелят преди рецесията според икономист

11.06.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на алткойните ще се изстрелят преди рецесията според икономист

Икономистът Хенрик Зеберг прогнозира огромен ръст на алткойните, тъй като някои от тях започнаха да се възстановяват много по-рано от други.

Според доклад на Daily Hodl, Хенрик Зеберг прогнозира предстоящия скок в цените на алткойните като сигнал за еуфоричен бичи пазар на фона на икономическа несигурност.

Зеберг анализира графиката TOTAL-ETH-BTC (която изклчючва Биткойн и Етериум) и вижда окуражаващи перспективи за алткойните: неговото мнение е, че в последната фаза на този бизнес цикъл те ще се изстрелят нагоре.

Той сравнява това, което централните банки правят сега, с техните минали действия. Той посочи неотдавнашните намаления на лихвените проценти от Европейската централна банка като опити за избягване на икономически спад. Дали този цикъл на крипто пазарите изобщо е във фаза на консолидация преди да поднови бичата траектория или е близо до края си, стана предмет на дебат.

Крипто пазарът се бори със значителни ценови колебания. Миналата седмица Биткойн и Етериум регистрираха отдръпване на спадове на цените преди да излязат данните за пазара на труда в САЩ.

Прогнозата на Зеберг съвпада точно с предишни прогнози, направени от Rekt Capital, които намекнаха за възраждане на алткойните, с особен акцент върху Dogecoin.

Одобрението на спот Етериум ETF през юни вероятно ще увеличи конкуренцията със Solana, което е добра новина за проекти като Cardano и Polkadot, по-големите конкуренти сред установените алткойни във време, когато интересът от страна на инвеститорите само нараства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Ще успеят ли Биткойн плащанията да намерят своето приложение?

Повече от десетилетие след като Сатоши Накамото създаде Биткойн, замислен като инструмент за електронни парични транзакции между равнопоставени потребители, преобладаващата му употреба в съвременната епоха до голяма степен не се различава от първоначалната – като средство за съхранение на стойност.

13.06.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.