НАЧАЛО Алткойни

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

24.05.2024 0:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

Това одобрение обаче поставя началото на едноседмичен процес, включващ финализиране на регистрационните S-1 заявления и установяване на споразумения за обмен чрез множество кръгове на комуникация с SEC.

Според Джеф Кендрик, ръководител на отдел „Проучване на дигитални активи“ в Standard Chartered, одобрението се очаква да доведе до значителен приток на институционален капитал на пазара на Етериум, като прогнозите сочат приток от $15 до $45 милиарда през първите 12 месеца.

ETF анализаторът на Bloomberg, Джеймс Сейфарт също коментира одобрението, заявявайки:

Комисията по ценните книжа и фондовите борси току-що одобри Етериум ETF. Какъв развой на събитията. Това наистина се случва.

След това той добави:

Това не означава, че одобрените ETF ще започнат да се търгуват от утре. Това е само одобрение по 19b-4. S-1 документите също трябва да бъдат одобрени, което ще отнеме време. Очакваме това да отнеме няколко седмици, но може да отнеме и повече време. Ще знаем повече след една седмица.

Одобрението на ETH ETF, съчетано с неотдавнашното приемане на законопроекта за криптовалутите FIT21, показва забележителна промяна в позицията на администрацията на Байдън по отношение на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.