НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да направи голям пробив до 10 дена – какво да очакваме?

10.06.2024 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да направи голям пробив до 10 дена – какво да очакваме?

Популярен крипто анализатор даде своя поглед върху състоянието на Биткойн пазара и смята, че BTC се запътва към възходяща траектория, но първо трябва леко да се понижи.

Анализаторът, известен като “CredibleCrypoпрогнозира, че понижението ще е ограничено до диапазона при $60,000, като очаква Биткойн да направи значително движение след около седем до десет дни, изразявайки надежда цената да се покачи до $100,000.

Credible вярва, че този скок на Биткойн ще подтикне криптотрейдърите да ликвидират алткойн притежанията си от страх да не пропуснат нещо:

Анализаторът добави:

BTC вероятно ще излъчи голяма импулсна свещ, която ще е толкова значителна и силна, че колективният фокус на крипто пазара ще се измести към BTC за известно време и ликвидността ще се премести от [алткойните, сред които и DOGE], насочвайки се към BTC, тъй като той ще започне да се движи вертикално.

Тази прогноза е подкрепена от движенията на големите инвеститори (китове), тъй като според информация, предоставена от основателят на CryptoQuant, Биткойн те са заели доста лонг позиции около нивото при $69,000, което отразява нарастващ оптимизъм.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как борсово търгуваните фондове може да манипулират цената на Биткойн

Марк Юско, хедж фонд експерт, съосновател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital предостави своя коментар върху сложните методи, чрез които борсово търгуваните фондове (ETF) може да влияят върху цените на Биткойн (BTC).

22.06.2024 14:30 2 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

$545 милиона напуснаха Биткойн ETF-ите: До къде може да падне цената?

Последните данни на Farside показват, че тази седмица американските спот Биткой ETF-и са отбелязали отлив от $545 милиона, което показва нарастваща предпазливост от страна на инвеститорите.

22.06.2024 11:30 2 мин. четене

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.