НАЧАЛО Други

Кати Ууд продължава да изкупува акции на Coinbase

декември 30, 2022 19:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кати Ууд продължава да изкупува акции на Coinbase

ARK Invest, финтех компания, управлявана от Кати Ууд, направи най-голямата си инвестиция досега в акции на Coinbase (COIN).

Покупките на Ark започнаха след като каскадния ефект от срива на управляваната от Сам Банкман-Фрийд кирптоборса FTX разшири мечия импулс за криптовалутите и компаниите.

В края на ноември Ууд продължи да демонстрира вярата си в Биткойн, като закупи близо 177,000 акции на стойност около $1.5 милиона на Биткойн тръса на Grayscale (GBTC). Понастоящем акциите на GBTC се търгуват с 48% отстъпка от нетната стойност на BTC, но притесненията не спират до там.

На 29 декември управляваната от Ууд компанията купи за своя борсово търгуван фонд (ETF) – ARK Fintech Innovation (ARKF) – 158,000 акции на стойност около $5.5 милиона според цените на затваряне.

На 14 декември Ark Invest закупи общо почти 300,000 акции на стойност около $12 милиона по цени на затваряне. Те бяха разпределени основно в борсово търгувания фонд ARK Innovation (ARKK).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Сега е момента за натрупване, твърди Райън Селкис


Акциите на Coinbase затвориха на ниво от $34.78 в Ню Йорк в четвъртък, което представлява ръст от около 7%. Като цяло акциите на борсата бяха силно засегнати от мечия криптовалутен пазар, спадайки с 86% през тази година. 

От своя страна токена COIN се представи по-слабо, както от Биткойн (BTC), който поевтиня с 65% от началото на годината, така и от Етериум (ETH), който поевтиня с около 66% от началото на 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене