НАЧАЛО Биткойн

Кати Ууд на Ark Invest продължава да купува спада

ноември 23, 2022 0:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кати Ууд на Ark Invest продължава да купува спада

Компанията Ark Investment Management на Кати Ууд е закупила над 1.3 милиона акции на Coinbase Global от началото на ноември и 450,000 акции на Биткойн тръста на Grayscale (GBTC).

Покупките на Ark започнаха след като каскадния ефект от срива на FTX разшири мечия импулс за криптовалутите и компаниите.
Новопридобитите 1.3 милиона акции на Coinbase, които в момента са на стойност около $53.5 милиона, увеличиха общия дял на Ark с около 19% до 8.4 милиона акции. Сега компанията притежава около 4.7% от общия брой акции на Coinbase в обращение, съобщи Bloomberg.

От началото на миналата седмица Ark Next Generation Internet е общо закупила 450,000 акции на GBTC, като Ark Fintech Innovation е закупила над 200,000 акции на криптобанката Silvergate Capital.

Както акциите на Coinbase, така и тези на Silvergate Capital са загубили над 80% от стойността си през тази година, надхвърляйки спада от 65% на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар


Инвестицията на Ark в Coinbase идва дори след като анализаторите понижиха оценката на акциите на компанията този месец, намалявайки целевата цена от $77 на $50.

Coinbase (COIN) регистрира ръст от 5.25% през изминалия ден като се търгува на $43.39 към момента на публикуване. GBTC бележи ръст от близо 2% през същия период като се търгува на цена от $8.44 според данни на Yahoo Finance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене