НАЧАЛО Блокчейн

Cardano: Daedalus портфейлът с нови актуализации

октомври 15, 2022 16:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Daedalus портфейлът с нови актуализации

Постоянните подобрения в крипто сектора са една от причините за непрекъснатото му развитие. Cardano (ADA) например е една от блокчейн платформите, която работи усилено в насоката на подобренията.

Организацията стояща зад платформата – Input Output (IOHK) обяви стартирането на нов ъпгрейд на Daedalus портфейла в основната мрежа с множество подобрения.

Какви промени внася актуализацията?

Новите подобрения въвеждат две актуализации на хардуерната интеграция на порфейла:

  • актуализиран LedgerJS пакет, който включва приложението Ledger Cardano APP 5.0.0 и подръжка на Babbage
  • актуализация на Trezor Connect до версия 9

 

Също така от компанията обясниха, че новата версия интегрира cardano-wallet v2020-10-06, която е съвместима с Babbage и поправя влошаването на производителността при изчисляването на таксите.


Според информацията потребителите ще получат покана за актуализация чрез информационната лента на Daedalus, а новите потребители ще трябва да изтеглят новата версия от официалния уебсайт.

От IOHK предупреждават своите потребители, че Daedalus е пълноценен портфейл, но само за десктоп. Aко някога видят мобилна версия на приложението това най-вероятно е измама, опитваща се да открадне тяхната информация или активи.

Предупреждението не идва без основание, тъй като потребителите на дадения портфейл често са обект на измами. През 2021 например, беше направен опит да бъдат измамени потребители чрез фалшив уебсайт, на който те трябвало да „актуализират“ техните портфейли.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса


Актуализациите и техните ефекти

Това е пореднoто подобрение на този портфейл на PoS платформата. Някой от предишните версии – например 4.9.0 – опростиха процеса на изпращане на токени, както и отстраниха проблема, заради който наличното дисково пространство се показваше неправилно на Windows 11.

Cardano общността все още е впечатлена от неотдавашния хард форк Vasil, влезнал в действие към края на сепмври. В резултат на това действие мрежата нарасна със 100 смарт договора за две седмици след обявяването.

Въпреки добрите новини около ежедневните споменавания на ADA в социалните мрежи, който достигнаха 90 дневен връх (2,32 милиона споменавания), общата блокирана стойност на Cardano спадна до 8-месечно дъно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини

Етериум (ETH): Кога инвеститорите ще могат да отключат заложените си токени?

След Сливането на Етериум, стейкинга на ETH се превърна в ключов компонент на мрежата. Много инвеститори избраха тази опция, за да печелят безплатни награди. Въпреки това, времевия диапазон, в който стейкърите ще могат да теглят не беше уточнен, оставяйки мнозина да се чудят какво ще се случи.

ноември 20, 2022 21:07 1 мин. четене

Най-добрите крипто игри, които да играете през 2022 г.

Искате ли да разберете кои са най-добрите крипто игри за 2022 година? Нека разгледаме някои от най-нашумелите в момента проекти.

ноември 16, 2022 14:11 1 мин. четене

Google Cloud става валидатор в мрежата на Solana

Google Cloud обяви новаторско партньорство със Solana. Един от най-големите доставчици на облачни услуги в света ще стане неразделна част от мрежата на Solana и ще включи блокчейна в своя широк набор от продукти и услуги.

ноември 6, 2022 10:33 1 мин. четене

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Със „Сливането“ и придружаващия преход на мрежата към доказателство за залог (PoS) блокчейнът на Етериум активира на 15 септември може би най-важния и най-голям ъпгрейд за всички времена. Следващата стъпка в процеса на прехода между консенсусните механизми е Shanghai.

ноември 3, 2022 19:28 1 мин. четене