НАЧАЛО Блокчейн

Cardano: Daedalus портфейлът с нови актуализации

15.10.2022 16:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Daedalus портфейлът с нови актуализации

Постоянните подобрения в крипто сектора са една от причините за непрекъснатото му развитие. Cardano (ADA) например е една от блокчейн платформите, която работи усилено в насоката на подобренията.

Организацията стояща зад платформата – Input Output (IOHK) обяви стартирането на нов ъпгрейд на Daedalus портфейла в основната мрежа с множество подобрения.

Какви промени внася актуализацията?

Новите подобрения въвеждат две актуализации на хардуерната интеграция на порфейла:

  • актуализиран LedgerJS пакет, който включва приложението Ledger Cardano APP 5.0.0 и подръжка на Babbage
  • актуализация на Trezor Connect до версия 9

 

Също така от компанията обясниха, че новата версия интегрира cardano-wallet v2020-10-06, която е съвместима с Babbage и поправя влошаването на производителността при изчисляването на таксите.


Според информацията потребителите ще получат покана за актуализация чрез информационната лента на Daedalus, а новите потребители ще трябва да изтеглят новата версия от официалния уебсайт.

От IOHK предупреждават своите потребители, че Daedalus е пълноценен портфейл, но само за десктоп. Aко някога видят мобилна версия на приложението това най-вероятно е измама, опитваща се да открадне тяхната информация или активи.

Предупреждението не идва без основание, тъй като потребителите на дадения портфейл често са обект на измами. През 2021 например, беше направен опит да бъдат измамени потребители чрез фалшив уебсайт, на който те трябвало да “актуализират” техните портфейли.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса


Актуализациите и техните ефекти

Това е пореднoто подобрение на този портфейл на PoS платформата. Някой от предишните версии – например 4.9.0 – опростиха процеса на изпращане на токени, както и отстраниха проблема, заради който наличното дисково пространство се показваше неправилно на Windows 11.

Cardano общността все още е впечатлена от неотдавашния хард форк Vasil, влезнал в действие към края на сепмври. В резултат на това действие мрежата нарасна със 100 смарт договора за две седмици след обявяването.

Въпреки добрите новини около ежедневните споменавания на ADA в социалните мрежи, който достигнаха 90 дневен връх (2,32 милиона споменавания), общата блокирана стойност на Cardano спадна до 8-месечно дъно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Binance с нова инциатива за развитието на Web3 проектите

BNB Chain обяви партньорство с отдела за рисков капитал на Binance за въвеждане на инкубационен алианс, насочен към насърчаване на Web3 проекти в ранен етап.

14.06.2024 10:30 1 мин. четене

Fortune 500 компаниите се насочват към блокчейн според доклад на Coinbase

Според проучване на Coinbase, проведено с ръководители на компании от Fortune 500, над половината от тях в момента работят по проекти, свързани с блокчейн.

13.06.2024 15:30 2 мин. четене

Binance разкри поредната си инвестиция за развитието на блокчейн

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света, Binance Labs, напредва с интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI) с блокчейн в най-новата си инвестиция.

12.06.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.