НАЧАЛО Блокчейн

Cardano: Daedalus портфейлът с нови актуализации

октомври 15, 2022 16:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Daedalus портфейлът с нови актуализации

Постоянните подобрения в крипто сектора са една от причините за непрекъснатото му развитие. Cardano (ADA) например е една от блокчейн платформите, която работи усилено в насоката на подобренията.

Организацията стояща зад платформата – Input Output (IOHK) обяви стартирането на нов ъпгрейд на Daedalus портфейла в основната мрежа с множество подобрения.

Какви промени внася актуализацията?

Новите подобрения въвеждат две актуализации на хардуерната интеграция на порфейла:

  • актуализиран LedgerJS пакет, който включва приложението Ledger Cardano APP 5.0.0 и подръжка на Babbage
  • актуализация на Trezor Connect до версия 9

 

Също така от компанията обясниха, че новата версия интегрира cardano-wallet v2020-10-06, която е съвместима с Babbage и поправя влошаването на производителността при изчисляването на таксите.


Според информацията потребителите ще получат покана за актуализация чрез информационната лента на Daedalus, а новите потребители ще трябва да изтеглят новата версия от официалния уебсайт.

От IOHK предупреждават своите потребители, че Daedalus е пълноценен портфейл, но само за десктоп. Aко някога видят мобилна версия на приложението това най-вероятно е измама, опитваща се да открадне тяхната информация или активи.

Предупреждението не идва без основание, тъй като потребителите на дадения портфейл често са обект на измами. През 2021 например, беше направен опит да бъдат измамени потребители чрез фалшив уебсайт, на който те трябвало да “актуализират” техните портфейли.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса


Актуализациите и техните ефекти

Това е пореднoто подобрение на този портфейл на PoS платформата. Някой от предишните версии – например 4.9.0 – опростиха процеса на изпращане на токени, както и отстраниха проблема, заради който наличното дисково пространство се показваше неправилно на Windows 11.

Cardano общността все още е впечатлена от неотдавашния хард форк Vasil, влезнал в действие към края на сепмври. В резултат на това действие мрежата нарасна със 100 смарт договора за две седмици след обявяването.

Въпреки добрите новини около ежедневните споменавания на ADA в социалните мрежи, който достигнаха 90 дневен връх (2,32 милиона споменавания), общата блокирана стойност на Cardano спадна до 8-месечно дъно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Трансформацията на дигиталните плащания чрез блокчейн и потенциалната му роля за улесняване на транзакциите в страните от БРИКС

Светът на дигиталните разплащания се революционизира с всеки изминал ден. Тази революция се тласка напред от бързо развиваща се технология, известна като блокчейн, която изуми хората по целия свят.

юни 8, 2023 11:08 4 мин. четене

Swift и Chainlink обединяват усилията си за пробив в блокчейн оперативната съвместимост

Swift, голям гигант в областта на разплащанията, си партнира с Chainlink (LINK) и няколко финансови гиганта за провеждане на експериментален проект за блокчейн оперативна съвместимост на разплащанията.

юни 8, 2023 10:00 2 мин. четене

Avalanche (AVAX) достигна един милион месечни активни адреси

Avalanche (AVAX), конкурентен блокчейн на Етериум (ETH), постигна значителен етап през май, като надхвърли един милион месечни активни адреса.

юни 3, 2023 21:16 1 мин. четене

Фондация TON предложи изгарянето на 50% от възнаграждението на валидаторите

Фондацията TON предложи да се въведе механизъм за изгаряне, който да унищожава 50% от всички такси за транзакции в мрежата TON.

юни 2, 2023 16:46 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.