НАЧАЛО Алткойни

Актуализацията Vasil на Cardano завърши първата си фаза

септември 23, 2022 10:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Актуализацията Vasil на Cardano завърши първата си фаза

Дългоочакваният ъпгрейд на блокчейна на Cardano - хард форкът Vasil - приключи успешно първата си фаза рано сутринта в петък, според официалната страница на оператора на Cardano Input Output Global Hong Kong (IOHK) в Twitter.

Vasil ще донесе със себе си подобрения на мрежата на Cardano, като я направи по-мащабируема и повиши нейната ефективност и рентабилност, заяви Input Output Global в темата в Twitter.

Хард форковете са окончателни актуализации на блокчейн протокол, които изискват всички нодове (възли) или потребители да преминат към най-новата версия на софтуера на протокола. Хард форкът Vasil ще внедри нови функции в мрежата, без да се губят съществуващите данни в стария блокчейн, заявиха от Input Output.

По-рано през годината Cardano няколко пъти отлагаше обновяването, като се позоваваше на грешки и “изобилие от предпазливост”.

Очаква се последната фаза на актуализацията Vasil, нова версия на платформата за смарт договори Plutus на Cardano, да влезе в “предпроизводствена среда” в събота и след това да стане напълно активна във веригата на 27 септември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 98% спад в обема на търговия с виртуална земя


Новите функции и подобрения на Plutus V2 ще помогнат на разработчиците на dApp да създават по-мощни и ефективни приложения, базирани на блокчейн, в рамките на мрежата, според Input Output.

Към момента на публикуване ADA на Cardano се е повишила с близо 6.2% през последните 24 часа, заличавайки загубите от последната седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.