НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса

октомври 15, 2022 10:17 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса

Най-големият крипто актив по пазарна капитализация - Биткойн (BTC) - се бори да задържи подкрепата си над нивото от $19,000.

Което кара много анализатори на сектора да се опитват да прогнозират бъдещото му поведение.

Крипто трейдърът, подивзаващ се под псевдонима „Kaleo“, предположи, че Биткойн може да намали корелацията си с фондовия пазар. Той базира тази прогноза на технически анализ, като сравни представянето на водещата криптовалута с други активи.

Според обяснението на трейдъра:

Биткойн не само изглежда стабилен спрямо USD, но е на път да пробие над ключова съпротива в долния диапазон на [зоната на натрупване], в който е заседнал през последните четири месеца.


Kaleo подчерта, че настоящата активност на актива „трябва да му даде ясен шанс да изпревари SPX обратно до съотношението от 2017 г. и по-високо.“

Едновременно с това обемът на Биткойн изглежда се покачва до нивата от бичия пазар, нараствайки от 1 август насам. Обемът на USDT демонстрира стремглав експоненциален растеж, както отбеляза анализаторът, стоящ зад профила Bitcoin Archive.


Междувременно главният пазарен стратег на InTheMoneyStocks.com Гарет Солоуей предположи, че най-голямата криптовалута вероятно ще се коригира до $3,500. Това според него е „най-лошият сценарий“. Той също така предупреди, че няма да видим разминаване на движенията с фондовия пазар в скоро време.

По-рано Солоуей сподели, че цената на Биткойн може да потъне до $12,000 – $13,000, защото „когато виждате, че доларът продължава да се задържа на над 20-годишни върхове и продължава да върви нагоре, това просто убива всички рискови активи“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене