Home

Блокчйнът на TON надхвърли рекордните $600 милиона в обща заключена стойност

17.06.2024 21:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчйнът на TON надхвърли рекордните $600 милиона в обща заключена стойност

DefiLlama обяви, че блокчейнът TON е преживял значителен скок, достигайки $609.75 милиона в обща заключена стойност (TVL).

Това развитие на ситуацията бележи увеличение от $300 милиона спрямо преди три седмици. TVL на DeDust, пул за ликвидност на децентрализирана борса, базирана на TON, която е един от водещите протоколи на мрежата, нарасна с 49% (около $300.5 милиона) през изминалата седмица. Други малки проекти като bemo Stakee и EVAA също станаха свидетели на двуцифрени увеличения.

Блокчейнът TON придоби доста популярност като предпочитаното решение на Telegram за интеграция с Web3. Съобщава се, че Telegram, едно от най-използваните приложения за съобщения в света, се гордее с над 900 милиона потребители.

Приемането на блокчейна TON от Telegram доведе до различни мини Play-To-Earn игри на неговата платформа като Notcoin, Yescoin и Hamster Kombat.

TON също така отбеляза повишено доверие в резултат на инвестиции и партньорства. Миналия месец Pantera Capital обяви, че е инвестирала в TON, докато през април Tether (USDT) също заяви, че си сътрудничи с проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Binance Labs ръководи инвестиции в платформа за блокчейн гейминг

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света по обем на търговията е начело на инвестиция в нов гейминг токен.

24.07.2024 13:30 1мин. четене

Toyota проучва как да интегрира блокчейнa на Етериум

Toyota, големият японски производител на автомобили, обмисля интегрирането на Етериум блокчейн технологията в своите автомобили, както е посочено в скорошна актуализация от Toyota Blockchain Lab.

24.07.2024 11:30 1мин. четене

Топ инвестиционна компания стартира частен кредитен фонд на Solana

Стартъп, специализиран в областта на финансовата токенизация, възнамерява да въведе няколко блокчейн-базирани фонда в Solana мрежата.

23.07.2024 16:30 1мин. четене

Ripple се стреми да бъде лидер във финтех инфраструктурата

Президентът на Ripple очерта амбициозната цел на компанията да се превърне във водещ доставчик на инфраструктура за дигитални активи за финансовия сектор.

23.07.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.