НАЧАЛО Блокчейн

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

По данни на Arbitrum мрежата е обработила над 1.3 милиона транзакции на 21 март, в сравнение с 1 милион през предходния ден.

Този скок започна през януари и се ускори, след като Arbitrum обяви масивен airdrop на 1.27 милиарда ARB токена към отговарящите на условията потребители, което представлява 12.75% от предлагането на токена в обращение.

Около 56% от 10-те милиарда токена ще бъдат разпределени сред общността. При airdrop-а ще бъдат разпределени и 112.8 милиона ARB токена сред различни DAO в екосистемата.

Този ход има за цел да “даде власт на подобщностите” и да ги насърчи да участват в управленските решения, след като мрежата напълно премине към DAO. Няколко децентрализирани борси и други проекти също ще получат ARB.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване


Уникалните адреси в Arbitrum се увеличават значително – от началото на годината общият им брой е нараснал с почти 1.5 милиона, а съобщенията на Binance и Coinbase, че ще подкрепят токена, допълнително разпалиха интереса.

 

Търговията се очаква да започне след airdrop събитието, а текущата спекулативна стойност на ARB е около $1, като очакванията са, че след събитието токенът може да се търгува на стойност около $6. Някои потребители вече продават портфейли, отговарящи на условията за airdrop.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

Фондация TON предложи изгарянето на 50% от възнаграждението на валидаторите

Фондацията TON предложи да се въведе механизъм за изгаряне, който да унищожава 50% от всички такси за транзакции в мрежата TON.

юни 2, 2023 16:46 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.