НАЧАЛО Алткойни

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

Майлс Дойчър сподели със своите над 300,000 последователи в Twitter, че очаква ARB да преживее нещо подобно като BLUR, APT и OP.

Какво е Arbitrum?

Разработенo от Offchain Labs, Arbitrum е решение за мащабиране от втори слой на Етериум, което използва rollup технологията, за да подобри мащабируемостта и удобството за потребителите на блокчейна на ETH.

Целта му е да обработва множество транзакции извън веригата като същевременно запазва същата степен на сигурност и децентрализация като основната мрежа на Етериум.

Airdrop и листване на борсите

Arbitrum определи airdrop събитието на родния токен на проекта да бъде проведено на 23 март. Първоначално четири големи крипто борси обявиха плана си да листват ARB – MEXC, Huobi, Bybit и Bitrue. Всички изброени крипто борси ще регистрират токена на 23-ти.

Освен това най-големите световни крипто борси, Binance и Coinbase, също обявиха, че ще поддържат новата родна валута на Arbitrum.

Близо 13% от предлагането на токена ще бъде разпределено сред потребителите чрез airdrop утре като правоимащите получатели ще бъдат избрани чрез специална точкова система, която отчита различни показатели.

Очаквания за цената

Майлс Дойчър сподели туит, в който сравнява историята на популярни airdrop събития (BLUR, APT и OP) и как те са повлияли на цената на токена. Според анализатора могат да се определят три етапа на подобен модел:

  • Повишаване на цената при пускането
  • Разпродажба, когато получилите токени ги продават
  • Експлозивно възстановяване след изчерпване на продажбите


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Българка е екстрадирана и изправена пред 40 години затвор заради OneCoin


Той добави, че предстоящото airdrop събитие на ARB може да не следва същата тенденция като гореизброените, но отчитането на приликите между предишните модели все пак е интересно.

Arbitrum Network

Нови данни от DeFillama показват, че обемът на транзакциите на децентрализираната борса (DEX) Arbitrum е достигнал безпрецедентни нива. През последните две седмици DEX транзакциите са се увеличили с 32.41%, възлизайки на $4.34 милиарда като пикът е достигнат на нивото от $3.28 милиарда през седмицата, започваща на 5 март.

L2beats съобщи, че общият размер на активите, заключени в Arbitrum, се е увеличил с над 20%, достигайки $3.85 милиарда през изминалата седмица, придружен от 2.15 милиона ETH токена, заключени в мрежата.

Водещият DeFi протокол в Arbitrum, GMX, е отговорен за 28.27% от общата заключена стойност (TVL) в мрежата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.