НАЧАЛО Алткойни

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

Стойността на ARbit (ARB) скочи с 2,000% през последните 8 дни, като се повиши от $0.00024 до пиковата стойност от $0.027.

Скокът на стойността обаче беше краткотраен и оттогава цената на токена спадна. За последните 24 часа активът е поскъпнал с 10%.

Въпреки корекцията, инцидентът подчертава факта, че търговците все още допускат основни грешки при търговията с криптовалути, а криптопроектите често им напомнят да бъдат предпазливи.

ARbit е стара криптовалута, която стартира през 2015 г. и бе неактивна в продължение на няколко години. Тя твърдеше, че предлага функции за гласова верификация за по-голяма сигурност и намаляване на измамите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели


За разлика от нея, Arbitrum е по-нов и активен проект, а на 23 март ще се състои airdrop на неговите токени.

Въпреки това, измамници се опитват да се възползват от ситуацията, като популяризират фалшиви Arbitrum airdrop събития, така че на инвеститорите се препоръчва да бъдат предпазливи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.