НАЧАЛО Алткойни

Arbitrum обяви дата за airdrop събитието – ето кога

март 17, 2023 11:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum обяви дата за airdrop събитието – ето кога

Решението за мащабиране от втори слой (L2) на Етериум (ETH), Arbitrum обяви плановете си да премине към децентрализирано управление и да осъществи airdrop събитие, предоставящо значително количество от новия си роден актив ARB.

В неотдавнашна публикация в блога си разработчиците на Arbitrum обясниха, че протоколът ще се управлява от самоуправляваща се децентрализирана автономна организация (DAO).

Какво е Arbitrum?

Arbitrum е решение за мащабиране от L2 на Етериум, разработено от Offchain Labs. Това е вид технология, която има за цел значително да подобри мащабируемостта и използваемостта на блокчейна на Етериум чрез обработване на много транзакции извън веригата, като същевременно поддържа същото ниво на сигурност и децентрализация като основната мрежа на ETH.

Arbitrum постига това, като използва комбинация от смарт договори и усъвършенствани крипто техники, за да гарантира, че всички транзакции се валидират и обработват по сигурен начин. ARB е родната криптовалута на мрежата Arbitrum и се използва за различни цели, като например за плащане на такси за транзакции, залагане (staking) и участие в управлението.

Това превръща Arbitrum в първата EVM rollup технология, която постига втория етап на децентрализация.

Arbitrum airdrop

Гласовете на DAO за действията на веригата ще имат пряка власт да изпълняват решенията на мрежата без посредник. Освен това близо 13% от предлагането на токени ще бъде разпределено чрез airdrop на потребителите следващата седмица, като отговарящите на условията получатели ще бъдат избрани чрез специална точкова система, която отчита различни показатели.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Активът проби $26,000 – какво да следим?


Събитието е насрочено за 23 март. Токенът на Arbitrum е предимно собственост на общността (~56%), като 12.75% от разпределението на общността ще бъде раздадено в предстоящия airdrop на ARB въз основа на данни, взети от моментна снимка на 6 февруари 2023 г.

Nansen работи в тясно сътрудничество с Фондация Arbitrum и Offchain Labs, за да разработи критерии за допустимост до събитието, които гарантират, че ARB токените ще бъдат справедливо разпределени сред голяма част от реалните потребители на Arbitrum.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене