НАЧАЛО Алткойни

Алткойните ще достигнат нов връх до 2 години според пазарни експерти

05.12.2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойните ще достигнат нов връх до 2 години според пазарни експерти

В опит да изяснят схващанията си за устойчивостта на растежа на крипто пазара, в понеделник експертите отхвърлиха идеите за изкуствен скок.

Те подчертаха, че този възходящ импулс произтича от солидни фундаментални показатели и преобладаващи пазарни нагласи. Прогнозите сочат, че Биткойн може да надмине предишния си връх от $69,000 до края на 2024 г., като има изгледи през 2025 г. да постави нови исторически върхове.

Майкъл Терпин, главен изпълнителен директор на Transform Ventures и основател на BitAngels, подчерта легитимността на това рали, приписвайки го на пазарните фундаменти и настроения. Той прогнозира, че Биткойн има потенциал да надмине предишния си връх до 2024 г. и да достигне нови върхове през 2025 г., достигайки приблизително три пъти по-висока стойност от тази при халвинга през април 2024 г.

Терпин също така подчерта изключителното представяне на проекти като Avalanche, Chainlink и ThorChain. Той очаква, че нововъзникващи предприятия като Celestia ще допринесат за най-голямата пазарна капитализация на алткойн сектора в историята до 2025 г.

Дейвиндер Сингх, главен технически директор на борсата RocketX, свърза скока на цените на Биткойн с очакванията около бъдещия спот Биткойн ETF. Той очаква временен спад след одобрението, последван от потенциално покачване до нови рекорди.

Лукас Лу, главен изпълнителен директор на ByteTrade Lab, изтълкува надхвърлянето на границата от $40,000 от страна на Биткойн като положителен сигнал за инвеститорите в условията на пазарна волатилност. Той подчерта как този възходящ импулс вдъхва ново доверие в Биткойн, отразявайки положителните пазарни нагласи.

Филип Шумейкър, изпълнителен директор на Identity.com, отдаде значителните ценови движения на новините за ETF и изтъкна геополитическата нестабилност и нарастващите нива на задлъжнялост в световен мащаб като фактори, стимулиращи интереса към криптовалутите. Той очаква Биткойн да продължи да се издига, като алткойните вероятно ще последват примера му, очаквайки тази тенденция да набере значителна сила през следващото тримесечие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

От злато към Биткойн – инвеститорите променят своите стратегии

В момента се наблюдава забележителна промяна в инвестиционния пейзаж, както се вижда от прозренията на Фред Крюгер, видна фигура в сферата на криптовалутите.

23.02.2024 9:00 2 мин. четене

Биткойн няма реална стойност и е риск за обществото според ЕЦБ

Биткойн продължава да бъде спорна тема, дори след като получи одобрение в САЩ за включване в борсово търгувани фондове (ETF), както отбелязват двама членове на Европейската централна банка в неотдавнашна публикация в блога си.

23.02.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.