НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на XRP през месец май

02.05.2024 0:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на XRP през месец май

На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също отбеляза понижения на различните си графики, като проби нивото на подкрепа от $0.50.

AI алгоритмите представят мрачна картина за следващия месец, което предполага продължаващи предизвикателства за XRP.

Въпреки положителните развития, като например въвеждането на стабилна монета от Ripple, за да се конкурира с Tether (USDT), и стратегическия съюз на Ripple с HashKey DX в Япония, XRP удължи губещата си серия през тази година, спадайки с над 20% от началото на годината.

Ценова прогноза за XRP

В светлината на този контекст усъвършенстваните алгоритми, използвани от платформата за крипто мониторинг PricePredictions, прогнозират низходяща траектория за XRP, като предвиждат целева цена от $0.479024 до 31 май 2024 г. Тези прогнози, разчитащи на индикатори за технически анализ (TA) като индекс на относителната сила (RSI), лентите на Болинджър (BB) и пълзяща претеглена средна (MWA), сочат потенциална загуба от 3.27% спрямо текущото ниво.

Анализ на цената на XRP

Към момента на писане на статията XRP се търгува на ниво от $0.4884, отбелязвайки дневен спад от 1.60% и седмична загуба от почти 10%. През последния месец спадът е още по-изразен, като XRP загуби 20%.

Докато някои крипто анализатори като Dark Defender, предполагат възможността за значително възходящо движение до $1.88, други предупреждават за по-нататъшен риск от понижение, особено ако XRP пробие основното ниво на подкрепа при $0.4623. Dark Defender също така изтъкна модел на търговия, напомнящ поведението на XRP в периода 2013-2017 г., който предшестваше значителен възходящ тренд, потенциално водещ до пазарна капитализация от $50 милиарда през май.

В заключение, макар че AI алгоритмите предвиждат по-нататъшни спадове за XRP, някои експерти очакват потенциално възстановяване в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.