Home

Aave отново възобнови операциите на платформата си

14.11.2023 16:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Aave отново възобнови операциите на платформата си

След установяването на уязвимост в сигурността по-рано този месец пазарите на Aave v2 и v3 успешно възобновиха нормалната си работа без никакво проблеми за средствата на потребителите.

Уязвимостта, открита на 4 ноември, засегна пазарите за кредитиране на Aave V2 (на Етериум) и Aave V3 (на Optimism, Arbitrum, Avalanche и Polygon). Бързата реакция на Aave DAO доведе до временно деактивиране на функцията за заемане на средства със стабилен лихвен процент, за да се намалят потенциалните рискове от експлоатация.

Наскоро Aave официално обяви възстановяването на пълната функционалност за пазарите във V3. Потребителите отново могат да се занимават с дейности като депозиране, изплащане, иницииране и затваряне на заемни позиции. 

Протоколът функционира с пълния си капацитет, като засегнатите пазари на Aave V3 бяха отблокирани след изпълнение на управленско предложение. Бързите действия на Aave DAO се признават с благодарност.

Освен това пазарите на V2 също бяха активирани отново, с което процесът на разрешаване на проблема според компанията приключи. Марк Зелер, сътрудник на Aave и основател на Aave Chan, увери общността, че пазарите на Aave V2 вече са напълно активирани и събитието за разкриване на уязвимост е приключило.

Важно е да се отбележи, че по време на този инцидент не са загубени средства на потребителите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Директор на Ripple обяви подкрепата си за Consensys на фона на делото на SEC

В юридическа конфронтация главният технологичен директор (CTO) на Ripple Дейвид Шварц индиректно изрази подкрепата си за Consensys Software Inc. след съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу компанията. SEC твърди, че Consensys е работила като нерегистриран брокер.

30.06.2024 12:00 2мин. четене

Binance предупреди за ръст на измамите в чат приложението Telegram

Крипто борсата Binance отбеляза значителен ръст на измамните дейности в Telegram.

30.06.2024 9:30 2мин. четене

Съдия отхвърли твърдението на SEC, че продажбите на BNB представляват разпространение на ценни книжа

Съдия Ейми Берман Джаксън отхвърли иска на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), че вторичните продажби на монетите BNB на Binance могат да се квалифицират като ценни книжа съгласно теста на Хауи.

29.06.2024 16:00 2мин. четене

Фалшив крипто портфейл в AppStore на Apple източва парите на потребителите

Потребителите на Phantom Wallet и Solana са били предупредени за това измамно приложение, което имитира легитимния Phantom Wallet.

29.06.2024 14:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.