НАЧАЛО Блокчейн

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

23.03.2023 15:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

По данни на Arbitrum мрежата е обработила над 1.3 милиона транзакции на 21 март, в сравнение с 1 милион през предходния ден.

Този скок започна през януари и се ускори, след като Arbitrum обяви масивен airdrop на 1.27 милиарда ARB токена към отговарящите на условията потребители, което представлява 12.75% от предлагането на токена в обращение.

Около 56% от 10-те милиарда токена ще бъдат разпределени сред общността. При airdrop-а ще бъдат разпределени и 112.8 милиона ARB токена сред различни DAO в екосистемата.

Този ход има за цел да “даде власт на подобщностите” и да ги насърчи да участват в управленските решения, след като мрежата напълно премине към DAO. Няколко децентрализирани борси и други проекти също ще получат ARB.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване


Уникалните адреси в Arbitrum се увеличават значително – от началото на годината общият им брой е нараснал с почти 1.5 милиона, а съобщенията на Binance и Coinbase, че ще подкрепят токена, допълнително разпалиха интереса.

 

Търговията се очаква да започне след airdrop събитието, а текущата спекулативна стойност на ARB е около $1, като очакванията са, че след събитието токенът може да се търгува на стойност около $6. Някои потребители вече продават портфейли, отговарящи на условията за airdrop.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

02.05.2024 20:00 1 мин. четене

Меме криптовалутата BONK задмина FLOKI след като се изстреля с над 60%

Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия и цялостен спад, секторът на меме монетите се оказва също толкова засегнат от промените, отбелязвайки значителен спад от 13.3% в рамките на 24 часа.

02.05.2024 13:30 2 мин. четене

Как крипто инвеститор реализира над половин милион долара печалба за 15 минути

Според ончейн данни крипто кит е участвал в значителна търговия с алткойни по време на пазарния спад, демонстрирайки забележителна способност за реализиране на печалби.

02.05.2024 11:00 1 мин. четене

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на „по-безопасни меме криптовалути“, разпределяйки $6.5 милиона от собствения си токен FTM като стимул за разработчиците, с цел да обособи своя ниша в сектора на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

02.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.