Home

От Helium обявиха датата за миграция към блокчейна на Solana

20.02.2023 12:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От Helium обявиха датата за миграция към блокчейна на Solana

Helium Network определи 27 март като дата за миграцията си към блокчейна на Solana и внедряването на оракули, тъй като се стреми да подобри мащабируемостта и надеждността.

Според информацията преходът ще се осъществи в рамките на 24 часа на 27 март, като през това време настоящата блокчейн система на Helium ще бъде спряна. Дейностите, свързани с доказателство за покритие (Proof-of-Coverage) и прехвърляне на данни ще останат незасегнати.

В туит компанията сподели:

Уверете се, че сте мигрирали към приложението Helium Wallet за плавен преход. Поддържайте горещите точки активни и онлайн, за да получите IOT токени.

Екипът на Helium заяви, че този ъпгрейд ще обхване всички портфейли, горещи точки и състоянието на мрежата на протокола и ще се осъществи в рамките на 24 часа.

След спирането на веригата валидаторите ще спрат да произвеждат блокове и транзакциите няма да се синхронизират. Окончателна снимка на блокчейна ще бъде направена след миграцията на всички сметки и токени към блокчейна на Solana, а горещите точки ще бъдат изкопани като незаменяеми токени (NFT).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър предвижда цел от $180,000 за актива


Освен това всички награди, генерирани от PoC дейността по време на прехода ще бъдат на разположение за получаване след преходния период. Оракулите ще актуализират подлежащите на предявяване салда, а собствениците на горещи точки ще могат да използват новата функция за предявяване на претенции.

Притежателите на HNT и MOBILE токени няма да трябва да предприемат никакви действия, за да участват в обновяването. Същото се отнася и за по-голямата част от собствениците на горещи точки, въпреки че собствениците на големи флотилии може да са в състояние да тестват специфична функционалност за предявяване на претенции или да разработят персонализирани решения за портфейли.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Блокчейн Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Топ мениджър на активи ще стартира взаимен фонд на Solana

Franklin Templeton, гигантът в управлението на активи с авоари за $1.5 трилиона, ще пусне взаимен фонд на блокчейна на Solana.

20.09.2024 13:15 2мин. четене Alexander Zdravkov

Основателят на Cardano ще се срещне с президента на Аржентина

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, ще се срещне с президента на Аржентина Хавиер Милей през октомври, за да обсъди ролята на блокчейн в оформянето на бъдещите икономики.

19.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Google Cloud представя нова блокчейн услуга

Google Cloud представи нова услуга “Blockchain Remote Procedure Call” (RPC), предназначена да опрости взаимодействието с блокчейн данни за разработчиците на криптовалути и да подобри производителността на децентрализираните приложения (DApps).

19.09.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

2 големи компании ще инвестират $30 милиона в блокчейна на TON

Борсата за криптовалути Bitget и Foresight Ventures обявиха значителна инвестиция в размер на $30 милиона в блокчейна The Open Network (TON).

18.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.