НАЧАЛО Блокчейн

От Helium обявиха датата за миграция към блокчейна на Solana

февруари 20, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От Helium обявиха датата за миграция към блокчейна на Solana

Helium Network определи 27 март като дата за миграцията си към блокчейна на Solana и внедряването на оракули, тъй като се стреми да подобри мащабируемостта и надеждността.

Според информацията преходът ще се осъществи в рамките на 24 часа на 27 март, като през това време настоящата блокчейн система на Helium ще бъде спряна. Дейностите, свързани с доказателство за покритие (Proof-of-Coverage) и прехвърляне на данни ще останат незасегнати.

В туит компанията сподели:

Уверете се, че сте мигрирали към приложението Helium Wallet за плавен преход. Поддържайте горещите точки активни и онлайн, за да получите IOT токени.

Екипът на Helium заяви, че този ъпгрейд ще обхване всички портфейли, горещи точки и състоянието на мрежата на протокола и ще се осъществи в рамките на 24 часа.

След спирането на веригата валидаторите ще спрат да произвеждат блокове и транзакциите няма да се синхронизират. Окончателна снимка на блокчейна ще бъде направена след миграцията на всички сметки и токени към блокчейна на Solana, а горещите точки ще бъдат изкопани като незаменяеми токени (NFT).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър предвижда цел от $180,000 за актива


Освен това всички награди, генерирани от PoC дейността по време на прехода ще бъдат на разположение за получаване след преходния период. Оракулите ще актуализират подлежащите на предявяване салда, а собствениците на горещи точки ще могат да използват новата функция за предявяване на претенции.

Притежателите на HNT и MOBILE токени няма да трябва да предприемат никакви действия, за да участват в обновяването. Същото се отнася и за по-голямата част от собствениците на горещи точки, въпреки че собствениците на големи флотилии може да са в състояние да тестват специфична функционалност за предявяване на претенции или да разработят персонализирани решения за портфейли.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини

DEX транзакциите на Arbitrum скочиха до рекордно високи нива

По данни на DeFillama обемът на транзакциите на децентрализираната борса (DEX) Arbitrum наскоро е достигнал нови върхове.

март 20, 2023 19:00 2 мин. четене

Етериум: Актуализацията “Shanghai” е крачка по-близо

Актуализацията на Етериум “Shanghai” се доближава все повече до реалността, тъй като разработчиците обявиха, че хард форкът се подлага на строги тестове в публичната тестова мрежа Goerli.

март 16, 2023 16:35 1 мин. четене

Водещ разработчик на SHIB посочи графика за бета тестването на Shibarium

Водещият разработчик на проекта от втори слой на Шиба Ину (SHIB), “Shytoshi Kusama” очерта предварителен график за завършване на фазата на бета тестване.

март 15, 2023 8:00 1 мин. четене

Бета тестът на Shibarium стартира: Какво трябва да знаете?

Дългоочакваното решение за мащабиране от втори слой на Шиба Ину (SHIB), Shibarium, е пуснато в бета версия, според разработчик на проекта с псевдоним “Shytoshi Kusama”.

март 12, 2023 18:00 1 мин. четене