НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Трейдър предвижда цел от $180,000 за актива

февруари 20, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Трейдър предвижда цел от $180,000 за актива

Според псевдонимния анализатор на криптовалути Filbfilb следващият цикъл на Биткойн се очаква да достигне исторически връх от $180,000.

Той се включи в Twitter, за да сподели прогнозата си, подчертавайки халвинга на Биткойн, което се случва на всеки четири години и намалява количеството на новите BTC, навлизащи на пазара.

Трейдърът посочи, че в исторически план халвингът води до значително покачване на цените като той очаква, че това ще се повтори през март 2024 г.

Халвинга на Биткойн и историческата тенденция

Събитието, което ще намали количеството нови BTC, влизащи на пазара, от 6.25 монети до 3.125 на блок, исторически е свързано със значително увеличение на цената на актива.

Filbfilb твърди, че същата тенденция ще се прояви и по време на следващия халвинг. Той предполага, че събитието осигурява катализатор за повишаване на цените, тъй като значително намалява предлагането на нови BTC на пазара.

Бъдещето на Биткойн

Според Filbfilb бъдещето на Биткойн е светло и се очаква няколко фундаментални постижения в крипто пространството да допринесат за следващия период на възход.

Например институционализирането на Биткойн във финансови институции като BlackRock и Fidelity се очаква да стимулира търсенето на криптовалутата.

Освен това положителната регулаторна яснота относно криптовалутите в ЕС и Обединеното кралство, както и приемането на BTC като законно платежно средство в Салвадор и Централноафриканската република, се очаква да подкрепят повишаването на цените.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Журналист иска достъп до документите на Хинман по делото Ripple срещу SEC


Заключение

Халвингът, който намалява броя на новите BTC, навлизащи на пазара, в исторически план е катализатор за значителни увеличения на цените. Освен това се очаква напредъкът, като институционализирането на BTC в големи финансови институции, регулаторната яснота и приемането на актива като законно платежно средство в някои държави, да подкрепи повишаването на цените. Анализаторът Filbfilb е оптимистично настроен за бъдещето на Биткойн, като целта му за настоящия цикъл е $180,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Биткойн: Експлозивен ръст покрай промените в политиката на Фед – А. Хейс

Артър Хейс, съосновател на BitMEX и ветеран в крипто индустрията, прогнозира експлозивно рали, което ще доведе до достигане на изключителни стойности на Биткойн (BTC).

март 25, 2023 8:00 3 мин. четене