Home

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

06.02.2023 17:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

Aнализаторът с псевдоним “Pentoshi”, който точно прогночира края на бичия пазара на Биткойн през 2021 г., каза на своите последователи в Twitter, че SHIB токена изглежда силен, след като е преодолял съпротивата си при $0.000013.

Споделяйки графика той каза:

Това е комбинация от технически анализ (ТА) и фундаментален анализ.

TA: това е празно пространство, ако успее да пробие нагоре оттук.

Стратегът добави също, че този месец екипа зад протокола би трябвало да стартира мрежата от втори слой “Shibarium”, което би могло да засили хайпа около SHIB през следващите седмици. Към момента на писане на статията SHIB се търгува на цена от около $0.0000146.

Крипто стратегът също така наблюдава Polkadot (DOT) и според него актива вероятно може да реализира пробив, насочвайки се към непосредствената си съпротива на ниво $7.88, а към момента на писане на статията DOT се търгува за около $6.76.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите ги очаква подем в краткосрочен план – Ч. Палихапития


Pentoshi не пропусна да обърне внимание и на Биткойн (BTC), предупреждавайки, че флагманската криптовалута започва да показва признаци на изчерпване, след като за втори път не успя да преодолее съпротивата намираща се около $23,900.

BTC ми даде предупредителен флаг, защото имахме по-дълга консолидация от почти две седмици и след това не успяхме да наберем инерция след пробива.

Според споделената от него графика, стратегът прогнозира възможно понижение до нивото от $20,500, а към момента на писане на статията BTC се тъгува за около $22,890.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Solana може да се окаже лидера в следващия бум на крипто

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и макроикономически експерт, очаква, че Solana (SOL) ще бъде начело на предстоящото разрастване на пазара на дигитални активи.

30.06.2024 21:00 2мин. четене

Колко богат е съоснователят на Етериум Виталик Бутерин?

Според платформата за проследяване на криптовалути Arkham Intelligence съоснователят на Етериум Виталик Бутерин има приблизителна нетна стойност от поне $552.86 милиона към януари 2024 г.

30.06.2024 16:00 1мин. четене

Shiba Inu китовете отново показват висока активност след слабото представяне на цената

Изглежда, че активността на китовете (големи инвеститори) в Shiba Inu (SHIB) се възстановява след период на спад и лошо пазарно представяне на токена.

30.06.2024 15:00 1мин. четене

Chainlink в момента е най-разработвания ERC-20 проект

Chainlink (LINK) оглавява списъка на ERC-20 проектите по скорошна активност на разработки, според нови данни от платформата за крипто анализи Santiment.

30.06.2024 10:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.