НАЧАЛО Алткойни

5 нови криптовалути, които могат да се окажат много добра инвестиция през 2023 г.

19.01.2023 18:35 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 нови криптовалути, които могат да се окажат много добра инвестиция през 2023 г.

Тези криптовалути носят висока добавена стойност, заради споменатата употреба в реалния живот. Освен това се намират в етап на предварителна продажба и се предлагат на много ниска цена

5 нови криптовалути, които могат да се окажат много добра инвестиция през 2023 г.

Изминалата 2022 беше една от тежките за криптопазара. Много от водещите валути, като Биткойн и Етериум загубиха пазарен дял, както и стабилните монети. Тези тежки дни могат да се обяснят и със сложната икономическа обстановка в глобален план.

Но тези тежки времена дадоха шанс на множество алткойни да блеснат. Част от тях се превърнаха в отлични инвестиционни възможности поради факта, че се намират в предварителна продажба или носят определени функции, които могат да са от огромна полза на инвеститорите.

Нека се запознаем с част от тях в тази статия.

Защо тези нови криптовалути могат да бъдат добра инвестиция през 2023

Тези криптовалути носят висока добавена стойност, заради споменатата употреба в реалния живот. Освен това се намират в етап на предварителна продажба и се предлагат на много ниска цена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


  • Meta Masters Guild: крипто проект целящ създаване на гейминг гилдия и промени в move-to-earn методиката, коeto да й даде повече устойчивост
  • Fight Out: Move-to-earn крипто проект, който ще раздава награди на активно спортуващите и ще инвестира в реални фитнес зали
  • C+Charge: Зелена криптовалута, която цели намаляване на въглеродния отпечатък на потребителите си
  • RobotEra: криптовалута и метавселена, в която играчът може да изгради един разрушен свят и да получава допълнителен доход
  • Calvaria: метавселена и игра с NFT карти, вдъхновена от задгробните вярвания на различни култури

Meta Masters Guild – крипто проект целящ създаване на гейминг гилдия и промени в move-to-earn методиката, която да ѝ даде повече устойчивост

MEMAG е Web3 платформа за мобилен гейминг. Екипът зад този нов проект желаеше да подобри настоящия пейзаж на мобилните и блокчейн игри, като акцентът да падне повече върху забавлението и по-малко върху печеленето на пари. Идеята за това е да се търси допълнителна устойчивост.

Идеята на Meta Masters Guild е да се създаде игри от типа play-and-earn, които да изградят на проекта лоялна база от фенове сред мобилните геймъри.

Към днешна дата, MEMAG е в първа фаза от предварителната си продажба. Текущата цена на един токен е $0.007. Meta Masters Guild планират общо седем етапа на предварителна продажба, в които цената да се покачи до $0.023.

MEMAG токените, заделени за предлагане, са 1 милиард, като 35% от него ще бъдат продадени в седемте етапа, 15% ще покрият борсовите листвания, а останалите 50% ще покрият резерва на проекта, ще бъдат поделени между членовете на екипа и ще се използват за ъпгрейди на екосистемата.

Fight Out: Move-to-earn крипто проект, който ще раздава награди на активно спортуващите и ще инвестира в реални фитнес зали

Fight Out е move-to-earn проект, който желае да мотивира допълнително активно спортуващите си потребители, като раздава награди за тренировки, приемане на фитнес предизвикателства, спечелени баджове в приложението и заслуги към общността.

REPS е токенът, който ще се използва в магазина на приложението за закупуване на специални артикули, заплащане за дистанционни тренировки и спортна екипировка. Тези специални токени могат да бъдат получавани като награда, както и закупувани чрез основния токен $FGHT.

$FGHT е в първи етап от предварителната си продажба. Цената на един токен е $0.0166. Продажбата се радва на интерес, като вече е набрала над 3 от търсените 5 милиона долара. Очаква се втория етап да започне на 31 март с цена на токена от $0.0333.

C+Charge: Зелена криптовалута, която цели намаляване на въглеродния отпечатък на потребителите

C+Charge е нов еко проект, предлагащ крипто токен, мобилно приложение и в основата си – peer-to-peer система за заплащане. Чрез тази система, водачите на електромобили ще могат да зарежда своите коли на специални зарядни станции, като срещу това ще получават специални токени, които да заменят за въглеродни кредити.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


C+Charge е в първи етап на предварителната продажба. Той започна преди коледните празници миналата година с цена на токен от $0.013. Етапите са общо три, като се очаква цената във финалния етап да бъде $0.0235.

$CCHG – основният токен на проекта ще може да се използва за заплащане на таксите на зарядните станции. Това ще става през споменатото мобилно приложение, което ще предлага и възможности за проследяване на наличните въглеродни кредити, и броя на потребителите на опашка на най-близките зарядни станции.

В обръщение са 1 милиард CCHG токена, като до предварителната продажба ще стигнат 40%, а 8% отиват за ликвидност.

RobotEra: криптовалута и метавселена, в която играчът може да изгради един разрушен свят и да получава допълнителен доход

RobotEra е криптоигра в метавселена, която предоставя на играчите множество възможности за печелене на допълнителен доход. Токенът TARO (като планетата) е на етап от предварителната си продажба и може да бъде закупен изгодно.

Токенът TARO има множество приложения в играта. С него могат да се купуват различни NFT и да се възстановява разрушената планета със същото име. Потребителите могат да закупуват земя, която да застрояват, изследват и използват за миньорски дейности, различни форми на търговия, организиране на събития, наем на помещения и други.

RobotEra има огромен запас от токени, наброяващ 1.8 милиарда, като 270 милиона ще бъдат пуснати в предварителната продажба. В момента те се търгуват на цена от $0.02, но тя ще се увеличава в следващите етапи и ще достигне до $0.032.

Calvaria: метавселена и игра с NFT карти, вдъхновена от задгробните вярвания на различни култури

В света на Calvaria, играчите ще печелят токени при участие в различни игри, както и чрез принос към системата. RIA, както се наричат токените на играта, ще служат за награди и поддържане на икономическата стабилност на системата.

Освен чрез победи в играта, ще можете да печелите токени и като стейквате. С токенът може да купувате карти, колоди и други NFT артикули.

RIA дава права на собствениците си при решаване на въпроси относно проекта, като тежестта на гласа ще зависи от броя токени, които съответния потребител притежава.

calvaria

Стейкингът също е фактор в Calvaria, като екипът е предвидил за него 10% от общия брой токени, похарчени в магазина на играта.

Тези, които действат дългосрочно, ще могат да получат още токени RIA като награда. Проектът е прозрачен, а екипът се радва на високо ниво на доверие, за което допринасят и KYC проверките.

По план, предварителната продажба на RIA ще приключи в края на януари и се очаква да бъде листната на BKEX и LBank.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.