НАЧАЛО Алткойни

Как да купя MEMAG токени – Ръководство за начинаещи

януари 10, 2023 16:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купя MEMAG токени – Ръководство за начинаещи

MEMAG разполага с уникален потенциал, който този чисто нов блокчейн разработва. Но какво може да постигнете? Нека видим.

Meta Masters Guild e един от най-новите проекти в крипто пространството и събира значителен интерес от геймъри и инвеститори. Цената му е $0.007 за токен, но след малко повече от 10 дена тя ще се покачи с над 42%.

Това го прави страхотен актив за всички, които искат да бъдат свидетели на големия възход на платформата за мобилни Web3 игри, както и на всички ранни инвеститори, които имат амбиции да постигнат своите цели през 2023 въпреки условията на “крипто зима”, в които се намираме заради събитията през изминалата година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В тази статия ще видим основните характеристики на токена, ще видим как може да си го закупите и защо това може да е перспективен проект.

Основни характеристики на MEMAG

MEMAG бързо получава признание като един от вълнуващ нов крипто проект. Той цели напълно да промени начина, по който се играят мобилните игри в Web3 и ще предостави отлични предимства на притежателите на токени. Поради гъвкавостта на MEMAG, той може да бъде включен във всички игри, разработени от екипа. Токенът е силно желан актив, който генерира значително внимание от широк кръг инвеститори.

Защо трябва да разгледате MEMAG? На първо място, заради огромния потенциал, който притежава. Този проект има потенциала драматично да трансформира мобилните игри, като ги направи по-безопасни, по-отворени и по-приятни в процеса. Второ, поради практичността му. Токенът MEMAG може да се използва в голямо разнообразие от игри, като ви предоставя голямо разнообразие от алтернативи, от които да избирате.

И последно, поради факта, че е ценен актив. В резултат на интереса, проявен от инвеститорите към този проект, е възможно цената на токена да се увеличи в някакъв момент.

Как да закупите MEMAG – Бързи стъпки

За щастие, много лесно можете да си закупите MEMAG токени, с които да участвате в най-различните игри на платформата, както и да печелите по най-различни начини. Нека видим как да си закупите токени.

Стъпка 1: Създайте си крипто портфейл

Ако досега не сте закупували криптовалута, то ще трябва да си създадете крипто портфейл. Най-добрата опция за настолен компютър е MetaMask, но ако сте мобилни потребилите, ви съветваме да използвате TrustWallet за тази цел.

И двата крипто портфейла са безплатни и удобни за употреба.

Стъпка 2: Закупете си Етериум или USDT (Tether)

Блокчейнът на MEMAG е базиран на Етериум, тоест, за да си закупите MEMAG токени, ще трябва да имате достатъчно количество ETH или USDT. За целта можете да използвате различни крипто борси, като ние ви съветваме да използвате Binance.

Когато закупувате ETH или USDT, подгответе си и за такса за обработка на транзакцията.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с предварителната продажба

Когато приключите стъпка две, е време да се свържете с предварителната продажба на Meta Masters Guild. Ще трябва да натиснете “Свържи портфейл”, а след това ще имате достъп до наличните токени.

Стъпка 4: Купете MEMAG

Когато се свържете с крипто портфейла на MEMAG, ще можете да закупите токени. Минималният брой, който можете да закупите, е 1,000 – като освен това трябва да предвидите и такса за обработка на транзакцията.

Стъпка 5: Заявете своите MEMAG токени

В този етап ще можете да заявите своите MEMAG токени, които ще бъдат налични в края на предварителната продажба. Ще можете да ги видите в крипто портфейла, от който сте ги поръчали.

Какво е MEMAG?

Meta Masters Guild (MEMAG) се отличава с това, че е първата гилдия за Web3 игри, фокусирана върху мобилни устройства, в целия свят. Целта е да се разработят мобилни игри с високо качество, които интегрират блокчейн технология. Тези игри ще се обединят, за да създадат децентрализирана екосистема за игри, която ще предостави на участниците възможността да получат стимули в замяна на участието си в екосистемата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки че инициативата е изцяло нова, първите признаци показват, че тя има значителни последователи в крипто средите.

Ако сте притежател на MEMAG, ще имате възможността да залагате своите токени на различни проекти за разработка на игри и да получавате награди въз основа на общия успех на тези инициативи. Също така ще имате способността да гласувате за важни решения, които гилдията трябва да вземе, като например кои игри трябва да бъдат разработени и как трябва да бъдат разпределени ресурсите.

Екипът на MMG има доказан опит в разработването на игри, както и в блокчейн технологията, и те са изключително ангажирани със създаването на екосистема, която позволява на всички членове на гилдията да печелят от успеха ѝ.

Защо да разгледате MEMAG?

Meta Masters Guild е амбициозен проект, чиято голяма цел е разработване на развлекателни игри, в които играчите могат да се възползват от своите мобилни устройства, за да имат приятно гейминг изживяване.

Има много причини, поради които трябва да обмислите MEMAG: Първо, при покупка на токените, ще имате пълна собственост върху всички активи на играта. Това е в контраст със стандартните Web2 игри, в които собственик на всички игрови активи е компанията разработчик на играта.

Това означава, че ако вие играете някое известно издание с години, но се случи така, че вашият акаунт бъде баннат, вие ще изгубите всичко – включително и средствата си. Всяка игра в Meta Masters Guild дава достъп на притежание на всичко, което си купите. Така ще можете да купувате и продавате активи, като сте спокойни, че всичко е ваше.

Второ, play-to-earn елементите, които са включени в MEMAG, позволяват на играчите да печелят криптовалута въз основа на тяхното представяне в играта. Ако сте опитен в играта, може да успеете да я използвате, за да си докарате добри приходи.

Не на последно място, всички собственици на MEMAG ще имат възможността да гласуват и да допринасят с идеи към общността, включително с предложения за изцяло нови игри. Това означава, че ще имате способността да влияете върху развитието на играта – нещо, което не е постижимо в повечето игри.

Ако искате да бъдете инвеститор в един обещаващ проект, в който можете да играете, да печелите и да гласувате – то MEMAG е точният избор.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене