НАЧАЛО Алткойни

4 криптовалути под $0.10, които да следите през септември

септември 2, 2023 17:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 криптовалути под $0.10, които да следите през септември

Макар че Биткойн (BTC) често е в центъра на вниманието, има и много други обещаващи дигитални активи, които си струва да бъдат проучени.

Забележително е, че като цяло пазарът на криптовалути в момента преживява фаза на консолидация, водена главно от невъзможността на Биткойн да надхвърли прага от $30,000.

Предвид този контекст няколко криптовалути представляват привлекателни възможности за инвестиции поради сравнително ниските си цени, като потенциално могат да донесат печалби, след като пазарът претърпи съживяване. Ето защо, тук са представени пет криптовалути на стойност под $0.10, които може да си струва да бъдат разгледани за инвестиции през предстоящата седмица.

Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ) напоследък демонстрира положителни ценови движения, дори на фона на преобладаващите мечи настроения на пазара. Този ценови скок съвпадна с въвеждането на ъпгрейд на мейннет в началото на 2023 г., който произлезе от BNB Chain. Актуализацията доведе до появата на нов стандарт за токени, известен като CAP20, специално разработен за подкрепа на спортни и развлекателни криптовалути в рамките на екосистемата на Chiliz.

Освен това Binance обяви плана си да интегрира мейннет Chiliz 2.0, улеснявайки автоматичното конвертиране на всички токени, базирани на Chiliz, включително местните токени CHZ и фен токените, от съществуващите им адреси BEP2, BEP20 и Chiliz Legacy Chain към стандарта за токени CAP20.

Към момента на писане на статията CHZ се оценява на около $0.059, което представлява незначителен спад от близо 1.13% през последните 24 часа.

Шиба ину (SHIB)

Наскоро меме монетата Шиба Ину (SHIB) отново привлече вниманието на крипто пазара благодарение на успешното възобновяване на Shibarium – решение за мащабиране. Въпреки че първоначалните прекъсвания оказаха влияние върху рестартирането поради претоварване на мрежата, оттогава решението възобнови дейността си с подкрепата на различни крипто структури, най-вече Polygon (MATIC).

Въвеждането на Shibarium доведе до значителен ръст на веригата за мрежата на Shiba Inu, като според информацията е постигнато значително увеличение от 35,000 нови портфейла само за един ден, което доведе до надхвърляне на общия брой потребители от 100,000. Очаква се този подновен интерес да стимулира ръста на цената на Шиба Ину.

SHIB се оценява на $0.0000078, като през последните 24 часа претърпя 1% корекция.

Tron (TRX)

Пазарът на TRON (TRX) отбеляза значителен ръст, дължащ се на успеха на TRON Virtual Machine (TVM) и неотдавнашното сътрудничество с DWF Labs. Забележително е, че неотдавнашен доклад на Messari привлече вниманието към растежа на Tron през предходното тримесечие. В доклада се подчертава забележителното увеличение на среднодневните активни сметки, новите сметки и транзакциите на TRON, съответно с 14%, 13.4% и 28.9%.

Въпреки че постоянно се търгува над $0.076, анализаторите остават оптимистично настроени към TRON, като предполагат, че монетата може да се възстанови и да осигури значителна възвръщаемост за инвеститорите на фона на продължаващите мечи условия, което я прави привлекателна инвестиционна опция. 

Към момента на писане на статията TRON се търгува за $0.076, като за последните 24 часа загуби по-малко от 1% от стойността си.

 

Hedera (HBAR)

Hedera (HBAR) привлече значително внимание в криптовалутното пространство през последния месец, поддържайки цялостна положителна траектория. Въпреки краткосрочната корекция в стойността на токена, активът демонстрира забележителни печалби в други метрики на веригата. 

Например, социалната активност около HBAR нарасна с над 200% през седмицата, предшестваща 8 август – модел, който в исторически план предвещава увеличение на цената.

Освен това потенциалът на Hedera се засилва от стратегическите партньорства, включително сътрудничеството с платформи като Calaxy, която наскоро стартира в мрежата на Hedera. Това партньорство съответства на ролята на блокчейн в ерата на Web3 и увеличава възможностите за монетизация на създателите.

Към момента на изготвяне на статията HBAR се търгува на цена от $0.049, което отразява корекция от 2.2% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.