НАЧАЛО Алткойни

1,900% ръст на темпа на изгаряне на Shiba Inu (SHIB)

29.02.2024 22:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
1,900% ръст на темпа на изгаряне на Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), често наричан "убиецът на Dogecoin", отбеляза забележителен скок в темпа на изгаряне на токените си, като за последните между 27 и 28 февруари той нарасна с 1,900%.

През този период общо 102 милиона токена SHIB бяха трайно извадени от обращение. Данните, предоставени от Shibburn, организация, наблюдаваща изгарянето на токени на Shiba Inu, потвърдиха значителна транзакция, довела до унищожаването на над 93 милиона SHIB токена.

Това развитие на събитията съвпада с факта, че откритият интерес (OI) на Shiba Inu отбеляза забележителен ръст за същия период, регистрирайки печалба от над 30%.

Общността на SHIB очаква с нетърпение въвеждането на инициативи като платформата за деривати за ликвиден стейкинг на K9 Finance, като особен интерес представлява нейната функция за автоматично изгаряне, която се очаква да намали допълнително предлагането на SHIB токени.

Миналия месец разработчиците на Shibarium представиха двукомпонентен механизъм за изгаряне, целящ да ускори темпото на изгаряне на токени. Този механизъм използва таксите за BONE токени, събирани в рамките на мрежата, за да улесни ръчното изгаряне.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Създателят на Dogecoin с епична прогноза за цената на Етериум

На 21 май стойността на Етериум отбеляза безпрецедентен скок, предизвикан от спекулациите относно потенциалното одобрение на спот ETH ETF от страна на SEC.

21.05.2024 21:00 2 мин. четене

Ето защо цената на Shiba Inu може да се изстреля през 2024 година

Въпреки различните усилия, цената на Shiba Inu не се е възстановила, както се очакваше. Като втората най-популярна меме монета, Shiba Inu се задържа на ниски стойности в продължение на години.

21.05.2024 18:50 2 мин. четене

Защо институционалните инвеститори се отдръпват от Етериум продуктите?

Институционалните инвеститори изтеглят средства от Етериум продукти в очакване на предстоящите крайни срокове за подаване на заявления за спот ETF.

21.05.2024 18:00 2 мин. четене

Защо цената на Етериум продължава да върви нагоре днес?

Етериум се възстанови изненадващо, като през последните 24 часа отбеляза скок от 22%, с което стойността му достигна най-високата си стойност за месеца.

21.05.2024 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.