НАЧАЛО Алткойни

Създателят на Dogecoin с епична прогноза за цената на Етериум

21.05.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Създателят на Dogecoin с епична прогноза за цената на Етериум

На 21 май стойността на Етериум отбеляза безпрецедентен скок, предизвикан от спекулациите относно потенциалното одобрение на спот ETH ETF от страна на SEC.

Този скок отбеляза най-голямото еднодневно увеличение на пазарната стойност на Етериум до момента, като цената му се повиши с над 20% в рамките на последните 24 часа. Това драматично покачване увеличи пазарната капитализация на Етериум с над $85 милиарда, достигайки цена от $3,790 към момента на писане на статията.

Били Маркъс, съсъздателят на Dogecoin, коментира това значително движение на цената, намеквайки за дългосрочна бича перспектива за Етериум, като изрази желание криптовалутата да достигне $100,000. Разсъжденията му уловиха по-широките настроения на оптимизъм сред крипто ентусиастите. Маркъс също така обсъди волатилността и непредсказуемостта на крипто пазара, като отбеляза ироничното време, при което личните транзакции често съвпадат с незабавни пазарни промени в обратна посока.

Скокът в цената на Етериум идва само няколко дни преди очакваното решение за одобрение на спот Етериум ETF. Първоначално експертите оценяваха шансовете за одобрение на 10-25%. Напоследък обаче пазарните нагласи рязко се повишиха, като сегашните оценки определят вероятността на 70% според ETF анализаторите на Bloomberg. Това повишено очакване подхрани бичите прогнози, като много пазарни участници вече гледат към $4,000 като на следващата значителна цел за Етериум.

Коментарите на Маркъс и неотдавнашният скок на цените отразяват нарастващия оптимизъм в крипто общността по отношение на потенциала на Етериум. Очакването около одобрението на ETF и последвалите ценови движения подчертават динамичния и често непредсказуем характер на пазара на криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.