НАЧАЛО Алткойни

Крипто китовете местят огромни количествa Shiba Inu и Pepe – какво означава това

30.04.2024 20:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете местят огромни количествa Shiba Inu и Pepe – какво означава това

В един интересен обрат на събитията, на фона на възстановяването на по-широкия крипто пазар, монетите Shiba Inu и Pepe заеха централно място.

През последните 24 часа големи инвеститори, често наричани “китове“, колективно са натрупали зашеметяващите 624 милиарда PEPE и SHIB от различни борси.

След неотдавнашните пазарни корекции внезапното нарастване на китовите акумулации около SHIB и PEPE предизвика интерес на по-широкия крипто пазар. Въпреки спада, пазарните настроения сега са изпълнени с оптимизъм, което подхранва спекулациите за потенциална устойчива възходяща траектория за Pepe и Shiba Inu.

Според данни от ончейн тракер, кит, идентифициран с адрес 0x10Dc, опериращ чрез OKX, е придобил значителна сума от 241.6 милиарда PEPE, оценена на $1.75 милиона, заедно с 53 милиарда SHIB, оценени на $1.27 милиона, от посочената борса.

Междувременно друг кит, идентифициран като 0x1c6, изтегли общо 329.3 милиарда PEPE от Binance и MEXC през последните 24 часа.

Това значително придобиване на PEPE и SHIB от страна на китовете привлече вниманието на целия сектор на криптовалутите. Интересно е, че подобни мащабни натрупвания от страна на китове отразяват повишено чувство на доверие и интерес към активите на пазара, представяйки оптимистична картина за тяхното бъдеще.

Освен това данните за деривати от веригата, свързани с Shiba Inu и Pepe, подхраниха допълнително оптимизма, като се съгласуваха с положителните настроения, породени от покупките от страна на китове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.