НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) напредва; Цената на Ethereum (ETH) с нов 7-дневен скок, а Bitcoin (BTC) задържа границата от $62,000

29.02.2024 22:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) напредва; Цената на Ethereum (ETH) с нов 7-дневен скок, а Bitcoin (BTC) задържа границата от $62,000

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) показва огромен потенциал, тъй като ралито продължава. Етериум (ETH) се покачи над $3,500 след нов 7-дневен скок, а Биткойн (BTC) задържа границата от $62,000.

Сега погледите на инвеститорите са насочени към Kelexo (KLXO), тъй като те търсят това, което може да бъде следващата голяма инвестиционна възможност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Етериум (ETH): Майкъл Ван Де Поуп остава бичи настроен

Напоследък Ethereum (ETH) се покачва на ценовите графики. Цената на Ethereum (ETH) скочи от $2,900 до малко над $3,500 през последните седем дни, но към момента на писане на статията се търгува за $4,100. Пазарната му капитализация също нарасна от $355 милиарда на $498 милиарда през това време.

Крипто анализаторът Майкъл Ван Де Поуп също предвижда възходящо движение за Ethereum (ETH). Според него при ETH може да настъпи спад, преди да достигне $4,000. С 29 технически индикатора в зелено бъдещето на Ethereum (ETH) изглежда светло, което кара анализаторите да прогнозират скок до $4,305 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Bitcoin (BTC): Цената задържа $62,000

Междувременно Bitcoin също влезе в заглавията на вестниците. Цената на BTC достигна $63,800 според CoinMarketCap, което е значителен етап, тъй като не е достигала това ниво от 2021 г. насам. Според някои крипто анализатори, ако BTC успее да затвори над нивото от $65,000, може да преживее рали към $70,520.

Цената на Bitcoin (BTC) скочи от $51,730 като за момента успява да се задържи на ниво над $62,000 през последните няколко дни. Освен това техническият анализ показва положителни знаци за тази криптовалута. Тъй като Биткойн (BTC) се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, експертите прогнозират покачване до $75,005 през второто тримесечие на 2024 г.

Kelexo (KLXO): Предварителната продажба придобива масов характер

Когато става въпрос за заеми, достъпът до тях трябва да бъде лесен, прост и справедлив за всички. Традиционните банкови методи са известни със своите скрити такси, сложни процеси и невъзможни изисквания. Kelexo (KLXO) тръгва по различен път със своята децентрализирана платформа за peer-to-peer кредитиране.

Тя е поставила на преден план потребителското изживяване и е премахнала KYC проверките. В момента тече етап 1 на предварителна продажба на Kelexo (KLXO) като всеки токен е на цена от $0.022. С напредването на предварителната продажба обаче тази цена ще се повиши. Експертите предвиждат тя да скочи 20х, ако монетата се появи на борсите през 2024 г. С тази ценова прогноза Kelexo (KLXO) би могла да овладее пазара на P2P кредитиране с обем от около $190 милиарда.

Заключение

В заключение, не може да се отрече, че предварителната продажба на Kelexo (KLXO) си създава име.

Платформата Kelexo (KLXO) иска да промени правилата на играта. Тя се надява да постигне това с иновативен процес на кредитиране, намалени такси и всеобхватен подход. Това съчетание от характеристики поставя Kelexo (KLXO) на перфектно място. Освен това ранните инвеститори могат да видят реализират възвръщаемост ако проектът се развие в положителна посока.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.