НАЧАЛО Алткойни

Ето защо цената на Shiba Inu може да се изстреля през 2024 година

21.05.2024 18:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо цената на Shiba Inu може да се изстреля през 2024 година

Въпреки различните усилия, цената на Shiba Inu не се е възстановила, както се очакваше. Като втората най-популярна меме монета, Shiba Inu се задържа на ниски стойности в продължение на години.

Оптимизмът на инвеститорите обаче нараства, като анализаторите прогнозират, че Shiba Inu може да достигне $0.001 тази година.

Като се има предвид историята на цената на Shiba Inu, целта от $0.001 е значително по-висока от най-високата стойност за всички времена от $0.00008845. Достигането на $0.001 е предизвикателство, но последните развития като SHIB Burn, Shibarium и увеличеното търсене на меме монети през 2024 г. биха могли да помогнат за повишаването на цената на SHIB.

SHIB Burn

Инициативата SHIB Burn има за цел да намали предлагането на Shiba Inu, за да увеличи търсенето. Първоначално стартирала с огромно предлагане, Shiba Inu се сблъска с намалено пазарно търсене. Чрез механизма за изгаряне на SHIB предлагането беше намалено до 589.52 трилиона SHIB токена, като досега са изгорени 410 трилиона SHIB. Продължаващото намаляване на предлагането и увеличеното търсене могат да стабилизират и повишат цената на SHIB.

Shibarium

Shibarium, мрежа от второ слой на Етериум, поддържа Shiba Inu. Тя подобрява мащабируемостта, сигурността и ефективността. От стартирането си Shibarium подобри производителността и повиши цената на Shiba Inu. Неотдавнашният хард форк Heimdall увеличи надеждността на транзакциите, което доведе до 6% ръст на цената до $0.00002303. Към момента на писане на статията цената на монетата се колебае около $0.00002569

Както SHIB Burn, така и Shibarium биха могли да допринесат за по-нататъшно повишаване на цената на Shiba Inu, което потенциално може да доведе до знаим скок, ако крипто пазарът тръгне по бича траектория.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.