НАЧАЛО Биткойн

Да не купиш Биткойн е най-голямата грешка някога – Робърт Кийосаки

08.03.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да не купиш Биткойн е най-голямата грешка някога – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки е познат и уважаван във финансовия свят благодарение на влиятелната си книга "Богат татко, беден татко", която е насочила много хора към финансова независимост.

Книгата е продадена в над 40 милиона екземпляра в 100 държави, което означава, че вижданията на Кийосаки може да имат значителна тежест сред читателите му.

Въпреки че книгата на Кийосаки е написана преди създаването на Биткойн през 2009 г., неговата гледна точка за този дигитален актив е много търсена, като много хора следят профилите му в социалните медии за насоки и прогнози.

На 6 март Кийосаки сподели мислите си за Биткойн в публикация, като призова последователите си да не отлагат инвестирането:

Биткойн [е в разгара си]. Най-голямата грешка, която можете да направите, е да отлагате. Важно е да започнете, дори и само за $500. Следващата спирка е $300,000 за BTC през 2024 г.

Това изявление последва неотдавнашното достигане на нов исторически максимум (ATH) на Биткойн от малко над $69,000. Въпреки този крайъгълен камък, Кийосаки остава необезпокояван, разглеждайки сегашния скок на Биткойн само като начало на неговия потенциал през 2024 г.

Въпреки че подобни прогнози може да изглеждат амбициозни, някои анализатори виждат правдоподобни пътища към тези нива. Фактори като облекчаване на инфлацията, потенциално намаляване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв, предстоящото халвинг събитие и устойчив приток на средства в ETF могат да стимулират покупателната активност през цялата 2024 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Настоящите пазарни условия може да са добри за копачите

Според анализаторите от изследователската фирма Bernstein текущото стабилно движение на цената на Биткойн не буди безпокойство, тъй като може да е от полза за миньорите, особено на фона на конкурентни битки за хашрейт.

14.05.2024 10:00 2 мин. четене

Биткойн на ръба на 15% корекция според топ анализатор

В неотдавнашна стратегическа сесия псевдонимният анализатор DonAlt, който точно прогнозира дъното на Биткойн през 2022 г., изрази опасения за потенциална корекция от над 15% за BTC.

14.05.2024 8:00 1 мин. четене

Ел Салвадор разкри новата си Биткойн инициатива

Като значима стъпка към прозрачност Националната служба за Биткойн на Ел Салвадор (ONBTC) обяви старта на своето специално мемпул пространство.

14.05.2024 7:00 1 мин. четене

Ако Биткойн падне под $60,000 това може да предизвика масови разпродажби

Неотдавнашната стагнация на цената на Биткойн, която се движи около границата от $60,000, накара някои търговци да се страхуват от потенциални движения надолу.

13.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.