НАЧАЛО Прессъобщения

Нова криптовалута, която може да нарасне с 300% след одобрението на ETF за Етериум – Какво прави Algotech специална

08.03.2024 11:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова криптовалута, която може да нарасне с 300% след одобрението на ETF за Етериум – Какво прави Algotech специална

Волатилното движение на Биткойн разтърси индустрията през последните дни. BTC премина през драматична корекция малко след като достигна исторически връх; той спадна от $69,000 до $59,000, преди да се покачи още веднъж до над $67,000, според CoinMarketCap.

Етериум се оказа доста устойчив след голямата ликвидация на Биткойн. Отскоро той е един от най-изявените двигатели на пазара, като анализаторите са все по-уверени в предстоящото одобрение на ETF, което допринесе за бързото му възстановяване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на Етериум се възстановява

Етериум надделя, докато останалата част от крипто пазара се сблъска с отстъпление. Неотдавнашните сътресения около ликвидацията на Биткойн доведоха до спад на ETH до почти $3,400, но той бързо се възстанови и по последни данни на CoinMarketCap се търгува над $3,900.

С ръст от над 1% през последните 24 часа ETH отново се върна на бича траектория, като пазарът прогнозира скок на цената в резултат на предстоящите събития.

Предстоящи одобрения на ETF ETH

В света на криптовалутите се наблюдава нарастващ ентусиазъм по отношение на одобрението на борсово търгувани фондове (ETF) за спот цената на Ethereum. Този изключително търсен финансов инструмент има потенциала да увеличи значително притока на институционален капитал в екосистемата на ETH.

Подобно на резултата от ETF за Биткойн, водещите анализатори прогнозират рязко покачване на цените на Етериум през следващите няколко месеца преди разпродажба през май. Тези силни, бичи настроения работят в полза на ETH в светлината на последните събития и той успя да насочи курса си обратно към пробив на $4,000.

Ъпгрейдът Dencun

Следващата стъпка в развитието на екосистемата на Етериум е насочена към въвеждането на прото-данкшардинг технологията. Основният фокус на ъпгрейда е да направи блокчейна по-скалируем и да повиши ефективността му. Тъй като очакванията на пазара нарастват, ъпгрейдът Dencun има потенциала да изстреля токена ETH до безпрецедентни нива на стойност. Водещи експерти прогнозират, че тя пак ще премине границата от $4,000, но този път ще я задържи.

Очаква се тези окуражаващи развития да окажат положително влияние върху екосистемата на криптовалутите, като по-голямата част от инвеститорите ще се насочат към Algotech(ALGT) заради впечатляващия ѝ потенциал за растеж.

Новата платформа за търговия с финансови инструменти Algotech (ALGT)

Революционната платформа за търговия Algotech (ALGT) привлече вниманието на китовете след новаторския предпродажбен етап 1, който беше разпродаден за 2 седмици, набирайки над $1.9 милиона. Тази TradFi платформа е продала над 50 милиона токена AGT.

Чрез комбиниране на машинно обучение и голям набор от алгоритми тази платформа е начело на движението в подкрепа на изкуствения интелект в крипто екосистемата. Тя печели благоразположение сред инвеститорите и търговците благодарение на своята стабилна инфраструктура и впечатляваща мащабируемост.

Анализаторите прогнозират рязък скок в стойността на токените поради дефлационния ѝ характер, който ще доведе до повишаване на цената с всеки следващ кръг. В етап 2 на предварителна продажба инвеститорите се надпреварват да купуват ALGT токена на цена от $0.06.

Очаква се цената да се увеличи до $0.08 в следващия кръг, а много анализатори прогнозират скок на цената от $1 при публичното му листване на основните борси.

Предвижда се предстоящото одобрение на спот Етериум ETF да повиши допълнително цената на алткойните. Тъй като се очаква ранните инвеститори да спечелят близо 300% от инвестициите си, мнозина подкрепиха токена, като предварителната му продажба се разпродаде бързо.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.